foto

Ida Sovová

  • nar. 9.1.1986 (30 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Definice lásky (TV film)
2011 Aféry (TV seriál)
2010 Obraz Doriana Graye (divadelní záznam)
2009 Protektor
Přešlapy (TV seriál)
2008 Note, The
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2005 Dobrá čtvrť (TV seriál)
Příběhy obyčejného šílenství

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace