50%. Aférky, aneb chemii mezi Pavlem Křížem a Kristýnou Novákovou-Fuitovou jsem po počátečním lehkém odporu propadl i já :-)(23.6.2011)

Musím uznat, že dvojice šéf "Mamánek" Kříž a jeho oddaná asistenka "Money Penny" Nováková-Fultová má své kouzlo a kupodivu to funguje....(15.7.2011)

• Djoker

Nevěra je naprosto nezajímavé a nudné téma, ale televize sází na to, že bulvár patří v Čechách mezi hlavní záliby obyvatel a někdo po tom flusu snad skočí. Chlapa sere stará, tak si najde jinou. Může to být samozřejmě i naopak, ale koho zajímá, že je dotyčný vylízaný vemeno, který si hraje na Jamese Bonda, když pak stejně všechno praskne a on je za debila. Pokud si někdo není schopný najít vhodný protějšek, tak je neschopný tele a ne námět pro seriál. Teď jsem vlastně trochu urazil i sám sebe.(31.5.2011)

60%(19.7.2011)

Jeden z mala primackych serialu, na ktery se da koukat. Kdyz si odmyslime zasadni problem, ze pravnik nikdy nejedna s obema stranami! Tady ho musite brat spis jako detektiva :). Kriz je proste paradni a cele to stoji a nem a jeho hlaskach. Ostatni uz bohuzel notne pokulhavaji. K dobru pricitam i to, ze clovek hned od zacatku nevi, jak to dopadne, to je prijemna zmena :).(11.4.2011)

• Aky

Po první dílu. Celé je to špatně, i kdyby to bylo dobře zaharné. Advokát by v takové situaci musel na samém počátku říct: znám vás oba, mluvil jsem o vaší věci s vámi oběma, nastala kolize zájmů, a tedy já pro nikoho z vás nic udělat nemůžu a nesmím. A bylo by po dramatu Což by bylo dobře.(26.3.2011)

Ve změti vražedných kriminálek, kde je v jednom díle tucet mrtvol, je to zajímavé osvěžení. Řeší se tam vztahy a věci, které jsou bližší našemu životu, na druhou stranu to není to, co by diváci detektivek chtěli - akci, vraždy, honičky, ...(10.6.2011)

Za díl kde byl Zounar nenažraný.(18.6.2011)

Seriál je vystavěný především na charismatu Pavla Kříže a ten by ho mohl přímo rozdávat. Pokud bych měla srovnávat se seriálovou nabídkou, kterou nám předkládají ostatní televize. Tak tenhle patří mezi ty lepší.(26.3.2011)

• honajz

Až moc to celé připomíná seriál Manželská tonutí, a koneckonců i poslední Chytilové film. Postavit film nebo seriál na historkách z ordinace / advokátní kanceláře vyžaduje dát tomu ještě nějaký nosnější příběh, než že maminka hlídá syna a sekretářka šéfa tajně miluje.(9.8.2011)

• korbitch22

Jo,luxus.Tak Pavel Kříž definitivně dokázal že jeho herecká karierá je v prdeli.Měl si zůstat v Kanadě Pájo,aspoň bych si tě nepřestal vážit...a to ses mi podepsal na účtenku od piva,na plese zdrávky....asi ji vyhodim.(20.3.2011)

• Ouwen

Už jsem vám řekl, jaké jste zlato ?(28.7.2011)

• JARDAHONDA

Seriál,který zbytečně zatěžuje lidi,kteří pak řeší ješte problémy jiných ,,,jako by srovnávali svůj život za něčí v televizi...A jako stádo to sledují zase jen primitivové....Tato depresivní sračka si nezaslouží nic jiného než odpad !!(24.7.2011)

• gabin(a)

TOHLE prosím nahradilo na Primě v pátek večer Vraždy v Midsomeru!!!! Místo ultrakvalitních detektivek, i když stále dokola reprízovaných (no, mně to teda nevadí:-)) tenhle typický českoseriálový výtvor bez jakékoli šťávy. Ale Prima po nakopnutí diváky pochopila, a v pátek večer už se zase vesele pracuje na vylidnění Midsomeru......(18.4.2011)

• patrikus

Děkuji tvůrcům a režisérovi za přítomnost Martina Polácha, hvězdy Libereckého divadla !!(29.3.2011)

• cyberhawk

Nebyt dvojice Kriz-Fultova, ktera serial ozivuje svym vztahem a ne zas tak spatne napsanymi rozhovory, byl by ten serial o nicem. Takhle se na to da alespon trochu koukat.(10.5.2011)

Čerstvý vítr do prohnilých luhů a hájů, příběhy mají zajímavé rozuzlení. Osobní života právníka je mi tam vcelku na obtíž, ale tak chápu proč tam musí být a alespoň jsou z toho zajímavé dialogy(16.5.2011)

Zatím jsem viděl pouze jeden díl, ale musím říct, že je to velmi obstojné drama. Pravidelně to sledovat nebudu, ale jako zpříjemnění tráveného času u PC se mi to zamlouvá ;). 50%(12.7.2011)

• sheldonka.

Nic s Pavlem Křížem se mi nikdy nebude líbit.(20.11.2011)

Zajímavé, občas vtipné, dobře zpracované náměty s výbornými hereckými výkony. Jenom ta lidumilnost a nezištnost advokáta mě nepřesvědčuje. Nicméně celkový umělecký dojem za 3*.(25.4.2012)

<< předchozí 1 2 3