foto

Adéla Pristášová

  • nar. 1982
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Špačkovi v síti času (TV seriál)
2010 Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
2005 Ulice (TV seriál)
Voděnka (TV film)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Stará láska nerezaví (TV film)
2002 Na psí knížku (TV film)
2000 Der Lebensborn - Pramen života
1999 Isabela, vévodkyně Bourbonská (TV film)
Ultimátum (studentský film)
1998 Stín (TV film)
1994 Co Hedvika neřekla (TV film)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace