foto

Věra Víchová

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Lidice
2005 Sametoví vrazi
1989 Vrať se do hrobu!
1988 Pražská 5
1987 Bony a klid
Dámská jízda (TV film)
Šašek a královna
Zírej, holube! (TV film)
1985 ING. (studentský film)

TV seriály

2009 Vyprávěj (TV seriál)
Promoce (S01E10)
1998 Kinetická encyklopedie všehomíra (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace