foto

Evženie Nízká

  • nar. 19.12.1988 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Atentát (TV seriál)
Svědectví za mřížemi (E12)
Den opričníka (divadelní záznam)
Lída Baarová
2015 Život je život
2014 V tichu
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Hranaři
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace