foto

Evženie Nízká

  • nar. 19.12.1988 (27 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Den opričníka (divadelní záznam)
Lída Baarová
2015 Život je život
2014 V tichu
2012 Život je ples (TV seriál)
2011 Hranaři
2010 Cesty domů (TV seriál)
Zázraky života (TV seriál)
2006 To horké léto v Marienbadu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace