Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

bukowski83 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak už mi celkem pětkrát komerční televize vymyly mozek poprvé při Pojišťovně štěstí, podruhé při VKV, potřetí při Ordinaci, počtvrté při Dokonalém světě a teď konečně popáté při této zhovadilosti!!!!Proč jsou všude ti samí herci a ty stejné stupidní dialogy, proč to vlastně ještě natáčej a proč je ještě někdo všechny nezrušil a nepostřílel???To už je totální ubohost a strašně mě to nasírá!!!! ()

p.a.douch 

všechny recenze uživatele

Takže je to o tom, že něčím se tvůrci a herci živit musí. Vzhledem k tomu, že takové seriály nejsou můj šálek kávy, přistupoval jsem k němu s despektem. Ten se naplnil. Po třech dílech, kdy mi osud hrdinů byl ukradený a seriál mě absolutně nezaujal jsem to vzdal. Takže ode mě jedna hvězda za snahu a pana Švehlíka. Nikdy více. ()

Reklama

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cesty Primy jsou nevyzpytatelné a tak se bohužel tým nějakých skutečných odborníků na masovou zábavu vrhl směle do další práce a dal stvořiti sitcom Cesty domů. O to je vtipnější, že domů nikdo nedošel, stále se ti lidé bincají po studiu a tvoří a tvoří. Nekonečně mnoho dílů nás ještě čeká a tak nezbývá, než stanici vymazat ze své televize a nahradit zábavu něčím hodnotnějším, třeba procházkou po střepech, přiškrcováním nebo plováním v septiku. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Co se nám to zase urodilo jako jeden z nejambicióznějších hitů letošního podzimu na Primě? Nová rodinná sága Cesty domů vsadila na tvář Mirka Etzlera, den předem si ho posadila ke Krausovi a voila, nedělní primetimový závan pominul stejně rychle jako ranní opar na okně. Nikoli náhodou CD připomínají už na první pohled rozředěnou Pojišťovnu, vedle Mirka je za kamerou osvědčený Adamec. A jestli dalšími tahouny mají být taková jména jako Švehlík, Smutná nebo Potměšil, tak děkuji, nechci. Všechny ty další Jeníkové, Zadražily, Limry a Dolanské si také odpustím a patrně upřu právo na zaujetí těm novým starům. Ale tak co už, v momentě, když jsem při dosledováni úvodního dílu došla v dalším měsíčníku, který napsal sám život, k tak povznášejícímu tématu, jako je Buďte lepší v organizaci lednice, protřela jsem zrak a řekla sbohem a šateček i letošní nové a báječné soapce. Toto opravdu není šťastný výsledek zdravého konkurenčního prostředí, které nám bují již šestým rokem. ...a uplynulo pěkných pár týdnů a po testu dílu druhého jsem jen zalitovala, že jsem tomu dala šanci. Kam se na tohle hrabe trendy umělost nováckých serošů a sterilní zkostnatělost ČT. ()

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Uáááá, to je humus! Stačí neustále vždy a všude opruzující upoutávky se smrtelně vážně až tragicky se tvářícími "hrdiny". Zkoušela jsem se dívat, ale adamcoviny fakt nevydržím! Stejně jako konášoviny a ostatní iny, včetně té dietlovic. Ano, seriály ze současnosti a když to tak vezmu seriály "ze života" nemám ráda vůbec. A u těch českých mě vyloženě dráždí ta plejáda vyžírků, která se tam drží, nastupuje, vystupuje a řeší a řeší....A já neřeším a přepínám:-) ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při natáčení výbuchu auta režisér trochu znejistěl ohledně využití kaskadéra namísto Jana Dolanského. Ten ve chvíli, kdy přišel na plac, požádal, aby mu pyrotechnici předvedli zkušební výbuch. Dolanský jen vykulil oči a prohlásil: "To si snad děláte srandu?" Nakonec se však rozhodl scénu natočit sám. Nutno dodat, že tato část, která ve výsledku trvá jen několik vteřin, se připravovala a točila několik hodin. [Zdroj: Kolínský deník] (hippyman)
  • Jan Bílek se objevil před kamerou po 25 letech. Naposledy si zahrál ve snímku Pětka s hvězdičkou (1985), kde debutoval. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama