Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vražda vyhazovače malého bordelu kousek od německých hranic dovede kriminalisty k nečekanému rozuzlení se silně emotivním podtextem. Karlovi se zároveň podaří odkrýt chybějící dílek skládačky vlastní minulosti a učinit důležité životní rozhodnutí. (Česká televize)

Recenze (24)

antragus 

všechny recenze uživatele

Jako byl jsem celkem velkorysý, nakonec snad nijak falešně. Většina dílů mě bavila a rozhodně nejsem z řad některých místních rádoby znalců, pro které je špatně apriori všechno včetně závěrečných titulků. To ale končí ve chvíli, kdy se ze mě někdo až tak okatě snaží dělat blbce. Už jste viděli mrtvolu po měsíci ve vodě? A páni filmaři? Jo a auto vytažený po měsíci ve vodě? Fakt by vypadalo jak z myčky? Jo a když ho tam necháte z pěti metrů po mírném svahu sjet, vážně se tam jako ponoří celý, zvláště takovejhle macek? O jeho znovuobjevení ani nemluvě. Jo, a pak si jde pan kapitán pro hlavního hrdlořeza dílu, ostrýho kluka z východu, a k ruce si vezme borku, který řekne ať trčí ve křoví a čumí na to, jak mu to půjde... Jako really? ()

xtraffic odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr docela pěkného dílu zkazí politické protěžování pro nejmenovaný stát na východě. To jako vážně? Vlastně možná díky za to přiznání, že tam kdesi na východě hluboko za frontou Česko-Britsko-Německé přátelství kryté pod humanitární pomocí dodává zbraně. Nic není náhoda. Příští série tedy bude "Místo Zločinu, Doněck". Tento díl musím dát bohužel odpad! Může už někdy ČT za prachy obyvatel točit něco, z čeho by nevanula agitka čehokoliv na sto honů? Tento pořad se chlubí, že ho přinášíme my za koncesionářské poplatky. Mě z toho prosím vynechte milá ČT. Jdu blejt. ()

Reklama

tata22 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

no, myslím, že takový záchvat smíchu jako při poslední scéně seriálu už jsem dlouho neměl. Co to proboha bylo ? Když pominu, že celý tenhle díl byl poměrně slušný nesmysl tak ten závěr tomu nasadil korunu. Docela by mi zajímalo co si pan scénárista myslí o TV divácích. Zřejmě je považuje za stupidní, hloupé a omezené individua, která přijmou prakticky vše. Možná je řada takových ale určitě je i řada lidí alespoň průměrně inteligentních, kteří na tuhle "hloupou" hru opravdu přistoupit nehodlají. Doporučuji autorům se nad tím hluboce zamyslet. Škoda, škoda, určitě se to dalo uchopit lépe a reálné případy uchopit reálně a vycházet z kriminalistické praxe a né si vymýšlet kdeco abych detektivku oživil. Vedlejší linka s Davidem Novotným a jakýmisi tajnými službami byl naprostý úlet a neměla v seriálu co dělat. Rozhodně bylo na místě dát více prostoru Pavle Beretové nebo Martinovi Myšičkovi a upozadit Judit Bardos, na kterou je sice radost pohledět ale její herecký výkon by stěží stačil na ochotnické divadlo... ()

pujec 

všechny recenze uživatele

Pořád nelogicky vřeštící rádobydrsoň major Dvořák je neskutečně otravná postava. A jeho "tajemná" osobní linka je taky hrozně trapná. Bez ní bych se obešla docela dobře a její absence by nebyla na škodu.  Jinak mě to docela bavilo (jo, jsem velmi nenáročná a seriál mi sloužil spíš jako kulisa). Tady mi přišel celkem zábavný Roman Skamene coby pátrající důchodce, aspoň děj někam posouval. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No a pak mu zavolala manželka a on jí řekl, že jede na tajnou misi na Ukrajinu. Nebo ne? Zprvu dobrý díl, díky krásám Šumavy na Lipně, ale i proto, že byl docela zajímavě vystavěný, včetně zvědavého důchodce. Ke konci se ale opět nechal scénárista unést schopnostmi Karla "Kužela", čímž mi závěr pokazil. ()

Galerie (31)

Zajímavosti (1)

  • Chromované plastiky v samém závěru dílu jsou z dílny výtvarníka Lukáš Raise. Vystaveny byly na bývalé baště Novoměstských hradeb, na místě zvaném Bastion U Božích muk. (sator)

Reklama

Reklama