foto

Žaneta Filípková

  • nar. 29.9.1980 (36 let)
    Opava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2013 Rozkoš
2012 Základka (TV seriál)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Cukrárna (TV seriál)
2009 Protektor
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Muž a stín (TV film)
2005 Slečna Julie (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace