foto

Lenka Ouhrabková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Letenka do Ria (S01E02)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2011 Znamení koně (TV seriál)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2008 Lovec vodního ticha (TV film)
2007 ...a bude hůř
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Blízko smrti (S03E26)
Smích léčí (S03E24)
Bude to mela! (S03E23)
Slyšíš mě? (S03E22)
Chci být sám (S03E20)
další epizody
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
S. O. S. (S02E30)
Dnes neordinujeme! (S02E28)
Milenky jako první (S02E25)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace