Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Leverage je taký americký Hustle. Niektoré veci horšie, niektoré lepšie, ale celkovo v podstate len taký revamp - ešte aj tá hudba je ako cez kopírak. Ale musím uznať, že z dlhodobého hľadiska návykovejšie - má to lepšiu tu mytológiu, viac vtipov aj akcie a navyše, hoci jednotlivé con-y nie sú až tak podrobne prepracované ako v Hustle, nie sú však až také predvídateľné a stále s rovnakou schémou. ()

lmc 

všechny recenze uživatele

Řekněme si to narovinu - Leverageje hloupočký seriál, napěchovaný klišé a opravdu velkou dávkou nereálných a těžce přehranýh scén. Navíc je to seriál snad s nejhoršími visuálními efekty, jaký lze momentálně potkat (díl s letadlem a jeho přistáním kdesi na silnici tomu nasadil korunu). Jedno se mu však musí nechat, a to je asi to zásadní - zábava. Poslední dobou jsem hledal seriál, který by mě chytnul. Pseudointelektuální seriály typu Heroes a Fringe jsem po dvou sériích vzdal, protože zašli do nesnesitelných zvratů. Leverage se táhne ve své klidné, scénáristisky poměrně tupé linii, ale ještě jsem nenašel dík, u kterého bych se vyloženě nudil. Navíc mě kolikrát dokáže rozesmát více než třeba poslední díly Big Bang Theory či How I Met Your Mother, kde už je znatelný těžký úpadek. Ale co je pro mně hlavní - za tři dny jsem sjel tři série a klidně bych si dal další, kdyby už byla na světě... v průběhu druhé série to začíná být těžče šablonovité, ale díky alespoň za postavu Parkerové, která mě opravdu, opravu baví. Dokonale oddechový a zábavný seriál - zapomeňte na hloupost a užívejte si... dal bych 4 hvezdičky, ale díky Parkerové plný počet. ()

Reklama

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Seriál spadá do velmi oblíbeného žánru, tedy alespoň mnou, podfukových komedii. Příjemné obsazení, výprava a scénář poskytují kvalitní zábavu. Jasně člověk to nesmí brát smrtelně váženě, ale to žádný seriál. Přesto všechno dobré se nemůžu zbavit dojmu, že jde o americkou kopii britského hitu Hustle, proto "jenom" čtyři hvězdy. ()

Laku 

všechny recenze uživatele

Celkem povedenej seriál s nadhledem.. a ten jejich boss je pořádněj sympaťák. Trochu bych řekl, že s jeho postavou ten seriál stojí a padá.. Docela se mi líbí, jak si Leverage na nic nehraje, nic moc neřeší.. jen svižně plyne, vypráví a občas si komicky utahuje sám ze sebe. Taková příjemná seriálová jednohubka. ()

swiss 

všechny recenze uživatele

Zase jeden seriál, který mě chytil a dávám ho najednou. Všechny hlavní postavy jsou sympatické a většina zápletek je zajímavá. Milovníci Startreku si přijdou na své, neboť v seriálu hostuje spousta známých herců. Dokonce i Richard Chamberlaind. Je to taková pohádka pro dospělé, občas moc americké, ale je to zábavné... ()

Galerie (770)

Zajímavosti (2)

  • Ve třetí epizodě přijede Eliot (Christian Kane) na koni do stájí a říká: "Pony express is never late". Jedná se o odkaz na dokumentární seriál Into the West (od r. 2005) rovněž z produkce TNT, kde postava ztvárněná Christianem Kanem jezdí pro Pony Express. (Barrymore)
  • Mentora Parkerové (Beth Riesgraf) Archie Leach (Richard Chamberlain), který se v jedné z epizod objevil, je odkazem na Archibalda Leache, více známého pod jménem Cary Grant, který si ve filmu Chyťte zloděje (1955) zahrál právě roli zloděje. (Ragdoll)

Reklama

Reklama