Reklama

Reklama

Dokonalý podraz

(seriál)
Drama / Krimi / Mysteriózní / Thriller
USA, (2008–2012), 54 h 34 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Timothy Hutton, Gina Bellman, Saul Rubinek, Beth Riesgraf, Aldis Hodge, Phillip Edward Van Lear, Christian Kane, Jaime Ray Newman, Scott Lowell (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(77)

Obsahy(1)

Jeden sa vyzná v únikoch. Jeden v boji. Jeden v počítačoch. Jeden v predstieraní. Všetci sú zlodeji, zvyknutí hrať sólo. Spojí ich ale jeden, ktorý má plán. Nikto nemá rád bohaté korporácie, skorumpovaných podnikateľov či politikov. Na súdoch proti nim jednotlivec neobstojí, strácajú obrovské balíky daňových peňazí... A tento tým vždy nájde cestu, ako im podkúriť a pritom trochu pomôcť bežnému človeku bez vplyvu, i sebe. (MoiJe)

(více)

Recenze (70)

Movie Maniak 

všechny recenze uživatele

Seriál spadá do velmi oblíbeného žánru, tedy alespoň mnou, podfukových komedii. Příjemné obsazení, výprava a scénář poskytují kvalitní zábavu. Jasně člověk to nesmí brát smrtelně váženě, ale to žádný seriál. Přesto všechno dobré se nemůžu zbavit dojmu, že jde o americkou kopii britského hitu Hustle, proto "jenom" čtyři hvězdy. ()

baXter 

všechny recenze uživatele

Zatím po osmi dílech opravdu nerozumím takhle vysokýmu hodnocení ostatních. Ani jedna postava mi není sympatická, celá ta banda na mě vůbec nepůsobí takovým tím hrdinským či správňáckým dojmem, dovednosti ani jednomu členovi nežeru, obzlášt ne tomu černochovi "hacknu to, hacknu tamto, za pár sekund, všechno zvládnu..." Celý to je tak jaksi podivně uplácaný. Když to porovnám třeba s White Collar, tak i ty dvě hvězdy jsou moc. ()

Reklama

Aidina 

všechny recenze uživatele

Ten umí to a ten zas tohle. A všichni dohromady udělají moc. Až na to, že se zde nejedná o tesaře, klempíře, zedníka a služku… tady jde o úplně jiné dovednosti. Umí krást, umí bojovat, umí podvádět, umí to s počítači a vede je bývalý pojišťovací agent. A když se zaměří na nějakého hajzlíka, tak mu dají vždycky dokonalou lekci. Svižný a vtipný seriál, kde každý je zajímavý originál, ale Parkerová je prostě neuvěřitelná. ()

Phical 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, nejchytřejších, nejrafinovanějších seriálů, se kterými jsem měl tu čest! Hlavně ty začátky, kdy člověk ještě není vpraven do myšlení seriálu a není schopen odhadnout, co bude následovat a projeví se genialita zápletky, ty jsem si opravdu užil na 1000%! K tomu ještě sympaticky vyhlížející titulní charaktery a na konci theme scény Nateovo: "We provide..... Leverage", prostě, není, co dodat! Každému vřele doporučuji shlédnout (i kdyby jen pár dílů)! ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Podivný mix pohodového seriálu o cool sympatických superzlodějích/podvodnících a něčeho trochu vážnějšího. Režiséři a scénáristi prostě vůbec nevychytali, co vlastně vytvářejí - osobní věci kolem Timothyho Huttona (a je to zatraceně dobrý herec) jsou v naprostém nesouladu s tím, jak je jednak formálně podáno provedení jednotlivých akcí, a hlavně jak se všechno zvládá levou zadní skrzevá geniální hackerství a hrubou sílu (samozřejmě bitky jeden sympatický drsoň versus deset záporných drsoňů s pistolemi se odehrávají mimo záběr, vidíte jen "před" a "po"). Je to škoda, protože jednotlivé postavy jsou mi sympatické a baví mě, ale celkově mám k Leverage takový odpor, který mi brání dívat se na každý další díl, i když dobře vím, kdy je dávají, a mám v tu dobu i čas. 60% a víc ani ránu. I když je to místu opravdu vtipné, mně víc sedí britský Hustle. ()

Galerie (770)

Zajímavosti (2)

  • Ve třetí epizodě přijede Eliot (Christian Kane) na koni do stájí a říká: "Pony express is never late". Jedná se o odkaz na dokumentární seriál Into the West (od r. 2005) rovněž z produkce TNT, kde postava ztvárněná Christianem Kanem jezdí pro Pony Express. (Barrymore)
  • Mentora Parkerové (Beth Riesgraf) Archie Leach (Richard Chamberlain), který se v jedné z epizod objevil, je odkazem na Archibalda Leache, více známého pod jménem Cary Grant, který si ve filmu Chyťte zloděje (1955) zahrál právě roli zloděje. (Ragdoll)

Reklama

Reklama