Reklama

Reklama

Dobrý doktor

(seriál)
  • USA The Good Doctor (více)
Trailer
USA, (2017–2024), 89 h 43 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

David Shore

Hudba:

Dan Romer

Hrají:

Freddie Highmore, Nicholas Gonzalez, Antonia Thomas, Hill Harper, Chuku Modu, Richard Schiff, Beau Garrett, Tamlyn Tomita, Graham Verchere, Dylan Kingwell (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(126)

Shaun Murphy, mladý chirurg s autismem se syndromem učence, se přesouvá z tichého venkova, aby se připojil k prestižní chirurgické jednotce ve velkém městě. Shaun, sám mírně ztracený ve světě "normálních lidí", používá své mimořádné lékařské nadání, aby zachraňoval životy svých pacientů a zmírnil skepticismus svých kolegů. (AXN)

(více)

Videa (10)

Trailer

Recenze (84)

Hapretor 

všechny recenze uživatele

Dejte , prosím, Freddie Highmoreovi oscara ... zahrál to perfektně ... zajímavé vývoje chování a charakterů jednotlivých postav - největší síla tohoto seriálu je v jednotlivých postavách, které jsou do jedné zajímavé ... na rozdíl od "House", který je tomuto počinu až trapně podobný, ale tam je zajímavý jen On ... a pak už nikdo ... a pak Vás začně krutě nudit i On ... V Dobrém Doktorovi fandím Freddiemu až do konce a ostaním neméně ... i když je to až soudně repetitivní funguje to podle mě mnohem lépe a na zabití času jen tak něco lepšího nenajdete ... p.s. V "Houseovi" je však mnohem lepší soundtrack ... ()

Listyx odpad!

všechny recenze uživatele

Banda prkenných neherců se rozhodla účastnit v projektu který má zjevně anbici svézt se na Housově vlně. No nepovedlo se. Po několika dílech jsem zjistil, že hlavní postava je trapně nezáživná a že by neutáhla ani kačera na provázku, natož děj aspoň jedné epizody. Smutné je, že mu nikdo nepomáhá. Vsichni se tam chovaj jak s tužkou v prdeli a choděj od jednoho plitkého dialogu ke druhému. Na doktora House nejen, že to nemá, ale nemá to ani na klystýr od dr. Grünsteina. Doporučuju přejmenovat třeba na "Nudný nádor", nebo tak něco. ()

Reklama

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k sestavě která tento seriál napsala a produkovala, tudíž k sestavě co dělala Dr.House, je tento seriál velice podobný Dr.Housemu, ale tak nějak na hlavní postavu kašle, protože Dr.House dokázal táhnout celý seriál, což postava autistického doktora nedokáže a proto zde máme daleko větší prostor pro vedlejší postavy, což vede k tomu, že některé díly v druhé sérii jsem už bral jako na koukání na nějaký další doktorský seriál a až po půl hodině jsem zaregistroval, že tam je ten autista a něco chytrýho řekne. Po druhé sérii dost rozporuplný, dost tlačí na pilu. Zbytečně. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Nutno říct, že seriálům z lékařského prostředí vévodí House, nicméně Dobrý doktor překvapil a po 3 sériích je to koukatelné. Jediné, co bych tak vytkl, je fakt, že se během dílu často přeskakuje v ději (je večer, najednou to přeskočí do rána téhož dne, pak zase zpátky, atd.). Pokud jsou seriály z doktorského prostředí váš jed, určitě dejte Dobrému doktorovi šanci! ()

lemonova 

všechny recenze uživatele

Možno budem príliš kritická, ale toto mi príde ako podpriemerný seriál s postavami podľa šablóny, odfláknutým naivným scenárom a asi najhoršou hudbou, akú som za posledné roky počula. Chápem, že ak by som mala 16, možno by ma zaujal. Nechápem však to všeobecne vysoké hodnotenie.. kam sa podeli nápady? Asi sa v súčasnosti točí priveľa. ()

Galerie (3 606)

Zajímavosti (23)

  • V epizodě vezme Lea (Paige Spara) Shauna (Freddie Highmore) a Dr. Glassmana (Richard Schiff) do restaurace ve firmě, kde pracuje. Vzhledem ke všem možnostem, které jejich restaurace nabízí, se Dr. Glassman sarkasticky zeptá, jestli mají také létající skleněný výtah. Je to narážka na film Karlík a továrna na čokoládu z roku 2005 ve kterém hrál představitel Shauna hlavní roli. (HonzaR.)
  • Léčba popálenin pomocí rybích kůží je skutečná a má skvělé výsledky, obsahuje hodně kolagenu, vlhkosti a proteiny, což přispívá k rychlejšímu hojení a snižuje riziko infekce. Používá se Tlamoun nilský, také tilapie nilská nebo okounovec nilský – jedná se o druh sladkovodní ryby. (sator)
  • V této epizodě zazní skladba „You're Somebody Else“ od Flora Cash. (danielsaf2)

Reklama

Reklama