foto

Václav Vostarek

  • nar. 12.11.1962 (53 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Zemský ráj to napohled
2004 Nadměrné maličkosti: Stavovské rozdíly (TV film)
1991 Betlémská hvězda (divadelní záznam)
1988 Bratr Paleček (TV film)
O komtesce a zbojníkovi (TV film)
Rozsudky soudce Ooky (TV film)
1987 O písaři Tomáškovi (TV film)
1982 Odchod bez řádů (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace