foto

Miloš Štědroň

  • nar. 9.2.1942 (74 let)
    Brno, Protektorát Čechy a Morava
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

2014 Divá Bára (divadelní záznam)
2013 Sněžný drak (TV film)
2003 Janek nad Janky (TV film)
2000 Dvojrole
1997 Zvědavý osel (TV film)
1996 Alžběta Anglická (divadelní záznam)
Prsten a řetěz (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
1988 Bratr Paleček (TV film)
1984 Radosti života (TV film)
1983 Hořký podzim s vůní manga
Šáteček a jablíčko (TV film)
1981 O vodě, lásce a štěstí (TV film)
1978 Balada pro banditu

Dokumentární

2011 Pašie v Európe
2010 Důmění (TV film)
2006 Pašije na provázku (TV film)

TV pořady

1983 Písničky Divadla na Provázku (TV pořad)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

2014 Divá Bára (divadelní záznam) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace