foto

Travis Fine

  • nar. 26.6.1968 (48 let)
    Atlanta, Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2010 Space Between, The
2001 Jack the Dog
Supersvůdníci
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Prezidentův muž (TV film)
We Married Margo
1999 Narušení
Rodinné právo (TV seriál)
V zajetí rocku (TV film)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
Tenká červená linie
1997 Ti jiní
1996 Chameleon (TV seriál)
Lazarus Man, The (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
Láska dokáže stavět mosty (TV film)
Moje Antonie (TV film)
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 Vanished Without a Trace (TV film)
1992 Trýznivé pochybnosti (TV film)
1991 Dětská hra 3
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1988 TV 101 (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Time for Miracles, A (TV film)

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace