• Djkoma

Blbost!(3.8.2005)

• Renton

Scénář: Gregory Poirier .. Tragedie Nového roku .. trapné na entou .. PF2006...(1.1.2006)

• Anthony

Hlavní postava potřebuje zajistit, aby se jeho kamarád oženil, protože pak získá peníze určené poslednímu svobodnému. Má na to měsíc, pak bude peníze potřebovat opravdu nutně - dluží totiž nesmlouvavému řediteli kasina. Tato jednoduchoučká zápletka je prošpikovaná mnoha gagy hlavně z oblasti sexu. Jejich úroveň je dost kolísavá. Docela jdou citace z filmů (MI2, Americká krása) a ještě pár dalších scén je obstojných, u dost scén jsem zase nevěděl proč se smát, ale věděl jsem, že bych se dle autorů smát měl. A občas jsem se pobavil docela dobře: když jsem zjistil jaká tři slovíčka chtějí ženy (některé) slyšet nebo při scéně s amputovaným varletem.(28.10.2003)

Rozpočet $11miliónovTržby USA $13,558,739Tržby Celosvetovo $23,430,766/40%/(5.1.2006)

Tady nejde o zadny veledilo, proste typicka stupidni komedie s jednoduchym dejem, ktera ale skvele pobavi. Pribeh je totiz sice predvidatelnej a plnej klise, ale zaroven i na komedii naprosto dostacujici, kterej svizne odsejpa, o forky neni nouze a to at o ty normalni, pres par docela prasaren. Herecky obsazeni se taky povedlo, O'Connell je spravnej sympatak a dostava se do takovejch pruseru, ze ho clovek musi litovat, i kdyz si to kolikrat zpusobi sam, protoze to je hovado. Jeho kamaradi sice nemaj zadnej velkej prostor, ale vcelku slusna particka a pak tu jsou sexy herecky, prakticky jakakoliv trosku podstatnejsi role je obsazena nejakou sexy pipinou a vevodi jim super sexy Elizabeth. Proste pohodova, misty nechutna a misty stupidni komedie, ktera ale spolehlive rozesmeje a bavi celou dobu.(13.7.2009)

• novoten

Komedie, která se ze skutečně vtipné jednohubky rozsypala do série nechutných vulgarit. Přitom jí do té doby stačilo málo, vždyť i úsměvná parodie na styl Johna Woo dokáže potěšit, ale druhá polovina je zbytečná a všechno tak kazí.(10.9.2007)

Zábava,zábava a ještě jednou zábava, hned od začátku na mě dýchla ta skvělá uvolněná a svižná atmosféra a prakticky až do konce to nepřestalo. Herecký zastoupení víc než pěkný, Shannon Elizabeth to tam pěkně prozářila a Jerry O'Connell byl naprosto skvělej. Takhle si představuju oddechovou zábavu. Ale abych pravdu řek, tak pár vtipů je tam trošku přehnanejch, ale nic co by se nedalo přežít(1.5.2007)

• Le_Chuck

Ďalšia americká teenage skorokomédia, s pár veľmi vydarenými ftípkami, tonami humusu a jednou krásnou ženskou.(4.6.2005)

Docela dobra sranda - ta scenka na konci "rikal jsi ze jsi s tim skoncil" je originalni ;)(19.12.2003)

• Jamal

Něco jako špatná napodobenina Sexu ve městě :: (((8.12.2005)

• Jhershaw

Celkem jsem se u toho filmu zasmál asi tak 5x, z toho dvakrát, když se film snažil parodovat (vcelku úspěšně) jiné slavné filmy. Ale jinak to je další z řady "teenagerských" komedií, které jsou od "Prciček" tak populární..(3.9.2002)

Hodně zajímavá, hodně originální a především velice vtipná komedie, u které v mém případě nastal jeden paradox, že jako první jsem viděl druhý díl a až teprve nyní, o nějaké dva roky později, jsem viděl tento první díl. Ale vzhledem k tomu, že dva roky staré vzpomínky na druhý díl jsou už jaksi vybledlé, tak se budu věnovut jen tomuto filmu, který dokázal opravdu královsky pobavit a u některých scének jsem jen zíral a tlemil se. Scéna s vyoperovaným varletem, které si dá jako zákusek jeden z nemocničních doktorů v jídelně, nebo scénka s hlavním hrdinou, kterak v dámském kožešinovém županu běží zabránit svatbě a narazí na ochránce zvířat, či scéna s hlavním hrdinou jak si "užívá" s knihovnicí, to všechno byly naprosto geniální scénky, z nichž scénárista dokázal vytěžit naprosté maximum a které mi budou asi ještě hodně dlouho rotovat v hlavě, protože jsou tak povedené, že se jim musím smát ještě teď. Ale abych byl spravedlivý, film není po celou dobu vtipný, chvílemi si vybral i slabší chvilky, ale ty scénky, které jsem popsal a které všechny přicházejí až v druhé polovině filmu, to bohatě vynahrazují. Mám-li být maximálně upřímný, tak jsem nečekal, že se budu až takhle bavit, tahle komedie rozhodně stála za můj čas, kterého absolutně nelituji. Bavil jsem se, což je u komedie základ, a proto film také patřičně ohodnotím nadprůměrným hodnocením v podobě čtyř sympatický a zasloužených hvězd.(16.6.2010)

• FrodoF

Sice sem se párkrát zasmál, ale to nic nemění na tom, že je to slátanina největšího kalibru.(3.10.2003)

• Slarque

Tak nevím. Chvílemi jsem se u toho dobře bavil a o pár okamžiků později jsem koukal na obrazovku a přemýšlel, jestli si tvůrci vážně myslejí, že je to vtipné. Jako na houpačce. Shannon Elizabeth vypadá vážně k světu.(3.1.2008)

Moc zábavná komedi s hodně vtipným Jerry O'Connellem.Pokud se chtete pobavit, tak po tomto filmu hned šáhněte.(16.11.2005)

• Chrustyn

Pokud si dobře pamatuji tak jsem se i jednou zasmál.(27.7.2007)

• Meridius

Nuda.(17.7.2010)

Naprosto nehorázná komedie, kterou jsem si uplně zamiloval. Ikdyž je to naprostá pytlovina, je to boží. Úplný úlet.....to se musí vidět.(25.12.2007)

Svižná a vtipná komedie o partičce přátel, kteří se vsadí o peníze, které vyhraje ten, kdo zůstane jako poslední svobodný. Náš sympatický hrdina je sice získá, ale je to vůbec vítězství? A o čem vlastně ksakru ten život je? Především úvodní „stojící“ scéna z kostela je úžasná. Hurá na to!(20.10.2006)

Celkom milá komédia na letnú noc. Netreba očakávať nič hlboké. Len sa s čistou hlavou zabaviť.(6.6.2007)

<< předchozí 1 2 3