Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest kamarádů si pod přísahou slíbí, že se nikdy neožení a každý přispěje do společného fondu tisícem dolarů. Všechno získá ten, kdo poslední zůstane svobodný. O sedm let později zůstanou svobodní pouze dva - Michael a Kyle. Společná kasa se mezitím rozrostla na půl miliónů dolarů. Zoufalý Michael musí splatit ohromný dluh a osnuje plány, jak dostat Kyla do manželského chomoutu se sexy Natálií "ztracenou láskou Kylova života". Ale divoká honba za penězi v této bláznivé komedii začíná teprve tehdy, když se do krásné dívky zamiluje sám! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (72)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Supersvůdníci je sice „prcičkovský“ typ filmu, jen oproti oné sérii to působí mnohem šílenějším dojmem, postavy jsou fakt magoři a v podstatě je to celé zpracované jako fakt šílený úlet, kde se devadesát minut řeší jen kdo, kde, s kým a jak, tudíž puritánům a publiku lačnícímu po intelektuální zábavě, nemůže být snad už nic vzdálenějšího, než právě tato jízda, čemuž napomáhá i vesměs fekální humor, takže i v tomto ohledu nelze Supersvůdníky označit za nic jiného, než skutečně naprosto nenáročnou komedii pro zatraceně otrlé a tolerantní diváky. Ti ovšem z výsledku zklamáni určitě nebudou, jelikož kdo právě do oné skupiny obecenstva patří, bavit se bude prakticky od první, až do poslední minuty. Zápletka je jednoduchá, ale správně střelená, vtipy jsou nekorektní, hloupý, nicméně zábavný a trefný, a postavy působí pak vyloženě sympaticky, a to i díky výraznému castingu, zastoupeného i poměrně známými ksichty. Celé je to zkrátka úplně dementní a nechutná komedie, ovšem pro cílové publikum se může klidně jednat i o pořádnou pecku, a co se týče mě, já osobně se bavil opravdu dost, i když se tedy ale musím zároveň i přiznat, že na podobné filmy jsem už asi přeci jen starý. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá, hodně originální a především velice vtipná komedie, u které v mém případě nastal jeden paradox, že jako první jsem viděl druhý díl a až teprve nyní, o nějaké dva roky později, jsem viděl tento první díl. Ale vzhledem k tomu, že dva roky staré vzpomínky na druhý díl jsou už jaksi vybledlé, tak se budu věnovut jen tomuto filmu, který dokázal opravdu královsky pobavit a u některých scének jsem jen zíral a tlemil se. Scéna s vyoperovaným varletem, které si dá jako zákusek jeden z nemocničních doktorů v jídelně, nebo scénka s hlavním hrdinou, kterak v dámském kožešinovém županu běží zabránit svatbě a narazí na ochránce zvířat, či scéna s hlavním hrdinou jak si "užívá" s knihovnicí, to všechno byly naprosto geniální scénky, z nichž scénárista dokázal vytěžit naprosté maximum a které mi budou asi ještě hodně dlouho rotovat v hlavě, protože jsou tak povedené, že se jim musím smát ještě teď. Ale abych byl spravedlivý, film není po celou dobu vtipný, chvílemi si vybral i slabší chvilky, ale ty scénky, které jsem popsal a které všechny přicházejí až v druhé polovině filmu, to bohatě vynahrazují. Mám-li být maximálně upřímný, tak jsem nečekal, že se budu až takhle bavit, tahle komedie rozhodně stála za můj čas, kterého absolutně nelituji. Bavil jsem se, což je u komedie základ, a proto film také patřičně ohodnotím nadprůměrným hodnocením v podobě čtyř sympatický a zasloužených hvězd. ()

Reklama

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Ne, že bych se nezasmál, ne že by mi hudba nepřipomínala American Pie, ale na můj vkus zde bylo až moc rádobyvtipných (trapných) scén. Navíc hlavní hrdina mi byl do začátku nesympatický. Oproti tomu Shannon Elizabeth vypadala daleko sympatičtěji než v American Pie. Kdybych si jako měřítko pro srovnání vybral byť jen American Pie III, Tomcats by zaručeně prohráli. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tak tahlekomedie mě úplně minula, když vznikla a dozbvěděl jsem se o ní až nyní. Na jednu stranu je to určitě blbůstka a ve vlně teen komedií, které po Prcičkách přišli, ztrácí na síle, ale na druhou stranu jsem se u ní pěkně pobavil i teď když už je dlouho venku. Filmek se mi líbil a docela jsem se u něj i zasmál a to člověk od komedie očekává. Za mě 75% :) ()

zipacna 

všechny recenze uživatele

Pro mě, se tahle komedie stala v poslední době asi tou nejzábavnější teenage komediií, co jsem viděl. I když se ke mě dostala až s tak velkým spožděním (2009), dost jsem se u ní nasmál, a některé scény jsem si přehrával ještě jednou. Až na scénu s varletem, kdy se můj obličej dostával do prapodivných dimenzí, se mi humor líbil. Nevím, proč je film na tom tak špatně jak je (nyní má jen 54%). ()

Galerie (23)

Zajímavosti (2)

  • The New York Times k filmu napsal: "Film je náruživě vulgární, ale ne mimořádně zábavný, zejména proto tak často postrádá rozdíl mezi vyspělým humorem a humorem drsným." (R.K.)

Reklama

Reklama