foto

Samantha Barks

  • nar. 2.10.1990 (26 let)
    Ostrov Man, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Samantha sa narodila 2. októbra 1990 v meste Laxey na ostrove Man. Navštevovala katolícku strednú školu sv. Niny v Douglase. V troch rokoch začala tancovať balet v Manx Ballet Company. V roku 2008 skončila tretia v Britskej talentovej súťaži, ktorú vysielala BBC. Dnes je profesionálna speváčka a herečka. V apríli 2007 vydala svoj debutový album s názvom Looking in Your Eyes, predalo sa ho však len 600 kópií. Ako herečka debutovala vo filme Bedári s Russellom Croweom.

Odpocivadlo

Herecká filmografie

2016 A Hundred Streets
Bitter Harvest
New Amsterdam
2013 Christmas Candle, The
2012 Bídníci
Groove High (TV seriál)
2010 Les Misérables - koncert z Londýna (divadelní záznam)

TV pořady

2014 The EE BAFTA Film Awards 2014 (TV pořad)
2013 85. Annual Academy Awards (TV pořad)
2012 Sunday Brunch (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace