foto

Kajetán Písařovic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2017 Zádušní oběť (TV film)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Smutný Honza (studentský film)
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Až po uši (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2013 Colette
Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů
2008 Druhé dějství (studentský film)
Těšínské niebo - Cieszyňskie nebe
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)
1995 Nováci (TV seriál)

Dokumentární

2012 Jagellonci (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace