foto

Duwayne Dunham

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2005 Now You See It... (TV film)
2004 Dobrodružství na letadlové lodi (TV film)
2003 Na závodní dráze (TV film)
2002 Double Teamed (TV film)
2000 Ready to Run (TV film)
1999 Santa a Pete (TV film)
Třináctý rok (TV film)
1998 Městečko Halloween (TV film)
1994 Malí obři
1993 Neuvěřitelná cesta

TV seriály

1998 Věřte nevěřte (TV seriál)
Zápasník / Útěk / Černý pátek / Návštěva ze záhrobí / Dáma v černém (S02E04)
Letadlo / Zbraň / Portrét / Propustka / Volající (S02E01)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
On The Wings Of Love (S02E18)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Masked Ball (S02E11)
Traces To Nowhere (S01E02)

Dokumentární

2011 That First Glide

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2011 That First Glide

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace