Reklama

Reklama

Sedmé nebe

(seriál)
Drama / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvůrci:

Brenda Hampton

Hrají:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(více)

Recenze (213)

MM11 

všechny recenze uživatele

Poněkud naivní seriál o nenapravitelně eticky jednající rodince chovající se dle přesného odkazu víry. Inu, krom jalového humoru a prakticky nepředstavitelně "korektního" scénáře plného uslzených proroctví Vás čeká už jen nudná konverzačka odkrývající však poměrně přesně myšlenkové pochody Američanů. Intelektuální cvičení se nekoná, ale zastrčení tohoto nekonečného seriálu mezi bezmyšlenkovité agitační zhůvěřilosti je podcenění toho, co chtěli tvůrci sdělit. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Nie, seriál nie je nijak dokonalý, ale jeho najväčší problém je ten, že kritizuje veci, ktoré sa inde nikto neodváži ani napadnúť. Ak niekde v seriáli picha každý s každým, hovorí sa, že je to o komplikovanosti vzťahov, ak to ktosi kritizuje a vraví že je to amorálne, vysmejú ho a obvinia z utópie a úteku od reality, pretože príbehy sú vykonštruované a nehodnoverné, pričom ja osobne nepoznám seriál, kde by sa ľudia správali úplne racionálne a dokonale reálne, ak niekto o takom vie, nech mi určite napíše, rád sa poučím.... A navyše tí istí ľudia čo najviac kritizujú by na strane druhej chceli mať doma vernú manželku či manžela a milujúce deti,... PS. občianska výchova na školách je rovnakým vymývaním mozgov ako tento seriál propagujúci kresťanské hodnoty, aj ona učí deti čo môžu a čo nemôžu... ()

Reklama

cypp odpad!

všechny recenze uživatele

To je hrozná blbost. Zahlídl jsem zrovna díl kde rodinka zjistí, že nejmladší dcera píše sloužícímu mariňákovi emaily o vlastní rodině. Nejdříve jsou všichni zklamaní, ale pak jim dá přečíst jeden ze svých dopisů a rázem se vše obrátí. Mariňák posléze umírá a otec za něj slouží bohosližbu na popud nejmladší dcerky. Na bohoslužbe se zpíva americká hymna a téměř všichni mají oblečení s vyobrazenou vlajkou USA. Co to sakra je? - Příkládám nejčastěji užívané hlášky. "Děkuju seržante Dwighte J. Morgane.", "Sloužit vlasti". Jdu zvracet. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

První řadu jsem viděl asi před 15 lety, dávali to v neděli dopoledne na Markíze. Když odmyslíte příšerně agitační duchovní vážnost a věčné pokrytecké moralizování, které je divákům násilně vnucováno, zkusíte to brát s nadhledem a berete tento seriál spíše za recesi a výsměch pánbičkářství, vyjde z toho chvílemi ucházející (třebaže tvůrčím záměrem evidentně nechtěná) oddychová komedie. A slovenský dabing nebyl špatný. Už jen za to, že jsem u toho vydržel, aniž bych měl po shlédnutí potřebu přidat se k Jehovistům, Mormonům či jiným sektářským pošahancům si to alespoň tu 1 * zaslouží. 20% ()

Darkslayer 

všechny recenze uživatele

Tento serial by zaslúžil ešte dve žánrové prívlastky. Komédia a sci-fi pretože situácie, dialógy sú vyslovene na smiech a to najme preto ,že sú značne odtrhnuté od reality všedného rodiného , pracovného alebo života vôbec. Neviem sa rozhodnúť či jednotlive postavy sú neskutočne dokonalé alebo neskutočne blbé. Toto može existovať len v nejakej sfanatizoivanej ba priam sektárskej spoločnosti. ()

Galerie (334)

Zajímavosti (12)

  • Stephen Collins dostal ponuku na rolu Erica Camdena dva dni pred natáčaním seriálu. (rador)
  • Stephen Collins (Eric Camden) a Beverley Mitchell (Lucy Camden) sú jediní, ktorí sa objavili vo všetkých 243 epizódach. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Související novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (více)

Reklama

Reklama