Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (69)

plakát

Den díkůvzdání (2023) 

Celkem průměr. Režisér zde šel podle mně tak na 50 procent , pač se drží neuvěřitelně zpátky. Gore efekty a killy sami o sobě jsou občas zajimavé a polovičku si to bere z jeho kraťasu (2007), ale je to nehorázně cítit CGI , což jako hororový všeználek , což Eli Roth určitě je, mohl dát víc prostoru pro realistický směr. Má to určitě potenciál a otevřený konec dává možnost , že se s Johnem Carverem ještě určitě setkáme, ale doufám, že příště (jestli nějaký přiště bude), se Eliáš poučí a půjde dotoho na plný neoholený koule.

plakát

Resident Evil: Lék (2022) (seriál) 

Není to úplná katastrofa , potenciál to mělo. První díly mne docela navnadili , ale zbytek byl už průměr. Holt vypadá to, že cokoliv z RE světa, bude už navždy prokletá věc.

plakát

Resident Evil: Raccoon City (2021) 

Další znásilnění videoherní série, tentokráte, ale ne P.W. Andersonem. Mělo to potenciál, i casting herců mi nijak zvlášť nevadil, ale ty herecké výkony , hnusný CGI a hlavně uspěchaný příběh, z tohohle (straight to DVD) filmu, mi zkazil jakoukoliv naději na konečně pořádný RE spektákl. Kdyby dali víc prostoru vývoje postav , zapracovali na scénáři a udělali z toho seriál, tak by si to nějaký fanoušky možná i našlo, ale tohle muselo nasrat snad každého, kdo měl s tou hrou co dočinění. (Eastery eggy ze hry to nezachrání).

plakát

Leviathan (1989) 

Průměr.Tenhle film mohl být o hodně kvalitnejší , kdyby se dostal do lepších rukou.

plakát

Noční můra v Elm Street (2010) 

Totálně zbytečný film bez nápadu. Prosím už nikdy víc ! (Ještě,že všichni usínaj , pač by chudák Freddy neměl nic na práci.)

plakát

Resident Evil: Poslední kapitola (2016) 

Jedním slovem CHAOS ! Anderson to dělá snad záměrně a chce fakt jenom nasírat lidi, tentokráte doufám, že je to opravdu poslední kapitola.