Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (142)

plakát

Prstýnek (1944) 

"Ubohý nebožtík knížepán." "No, dej mu Pánbůh věčnou slávu, ale my si nemáme co vyčítat. Udělali jsme pro něj, co jsme mohli!" To teda! Téhle hlášce jsem se opravdu zasmál a celkově jsem se u filmu bavil.

plakát

Hotel Artemis (2018) 

Po velmi slibném rozjezdu to celé vyznělo do ztracena. Kromě sestry a Everesta mi žádná postava nepřišla sympatická.

plakát

Temná věž (2017) 

Autoři zapomněli tváře svých otců a komplexní dílo zredukovali na další plochý hollywoodský film, po kterém za měsíc pes neštěkne. Jelikož jsem knihu četl, respektive poslouchal, tak mi přijde děj filmu nedůstojný námětu. Je to klasický americký příběh o outsiderovi, který zachrání svět, tentokrát navlečený na několik vět z knihy (napsat „...na námět knihy“ bych si rozhodně netroufl). Na druhou stranu - pokud odhládneme od názvu nebo knihy - jako nenáročný hollywoodský film to funguje, takže 2*

plakát

Don't Watch This (2018) (seriál) 

Ten název poslechněte - hodně slabá sbírka hororových kraťasů. Některé díly jsou vyloženě hloupé a epizoda Incommodum, která je jen sled rádoby strašidelných prvků, je jejich stupidním králem. Jediné, co stojí za podívání jsou díly Friendship Bracelet a Keep Out, ale i tak od nich moc nečekejte.

plakát

Kvarteto (2017) 

Výrazně lepší než Krobotův minulý film Díra u Hanušovic, dokonce je ta hromádka nudy o pár minut kratší, ale pořád je to totálně o ničem...Asi něco bude na tom tuctovém názoru, že by film měl mít děj. Nebo aspoň jeho náznak.

plakát

Děsivé dědictví (2018) 

Za nejlepší horor loňského roku je označován Uteč, nejlepší horor letošního (2018) je pro mě Děsivé dědictví. Originální film, který se ze začátku tváří spíše jako psychologické rodinné drama, ale neztrácejte hlavu, postupně se překlápí do intenzivního hororu a pak.... Sice se mi v kině zdála ta první část dost dlouhá, ale určitě se někdy podívám na tu hodinu vystříhaných záběrů, protože tenhle film za to stojí a chvíli ho nedostanu z hlavy. Je zajímavé, kolik "srandy" se dá udělat s obyčejným "Plok"

plakát

Nit z přízraků (2017) 

Vidím tady dvě možnosti: 1) Film mě totálně minul. 2) Film je tak dlouhý, že i kdyby byl o polovinu kratší, byl by pořád pomalý a nudný. A správně budou asi obě :( Abych našel alespoň něco pozitivního, skvělí byli herci, prostředí i kamera.

plakát

Valerian a město tisíce planet (2017) 

Valerian a město tisíce planet je výborný film, bohužel jenom prvních 10 minut. Pak se objeví dvojice hlavních hrdinů a zjistíte, že sledujete jenom další tuctovou akční sci-fi, chvilkama s francouzskými crazy scénkami a postavičkami.