Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (236)

plakát

Začarovaná láska (2007) (TV film) 

Ústřední melodie pohádky mi nakonec lezla trochu na nervy, jinak docela hezká pohádka s příjemným obsazením.

plakát

Dohazovač (2005) 

Vysloveně škodlivý film z hlediska výchovného, ale u některých momentů jsem se smál.

plakát

kink (2013) 

Kink je dokument americké společnosti, točící BDSM materiál (bondage, discipline, dominance, submission, sadism, masochism). Většina výpovědí ať již samotných modelů nebo režisérů argumentuje proti nesouhlasným názorům americké společnosti. Pro mě to byl zajímavý náhled do této branže, hlavně po stránce rozdílu v motivaci herců BDSM a klasického porna.

plakát

Lásky čas (2013) 

Při večerním sledování filmu jsem si hlavně říkal, že je škoda že se nemůžu vrátit k polednímu obědu a nevzal bych si místo čočky raději něco jiného. Když ležíte se slečnou s nafouklým břichem v posteli, není to extra příjemný. K filmu asi jen to, co zmiňují ostatní. Příliš sentimentální, parazitující na Butterfly effectu, v druhé polovině slabší tempo, až nepochopitelná idylka ze strany obou hlavních představitelů vnucujících vám pocit, že všechno běhá jak na drátkách. Já osobně převlíkací scénu moc nemusel. Byla velmi účelová.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Ozvláštnění děje prvky, které v předloze nenajdeme (ztepilá elfka a další postavy, které v knize nejsou) mi vůbec nevadily. Trochu jsem se jen zalekl několika záběrů z go pro kamery během projížďky v sudech a na mě až příliš mnoha CGI, kde jsem si na chvíli přál, abych mohl koukat přes polarizační brejle. Tak vesele dál, Dildo Daggins!!!

plakát

Zkus mě rozesmát (2011) 

Pohodová komedie, kde to hlavním představitelům funguje a tropí legraci. Přestože se Sandler nevyhnul několika pro sebe typickým jokům typu: (fart jokes, kick-in-the balls), zbytek byl v celku příjemnej a zábavnej.

plakát

Odpad město smrt (2012) 

Nechápu smysl křísit divadelní představení tímto filmem. Přestože se jedná o Hřebejka, srovnávám tenhle počin s aktem hudebního remaku. Žádná velká invence.

plakát

Když se rozednívá (2012) 

Ano, režisér to vystihl. Scéna s nakládáním židů a závěrečná scéna je podle mě "over sentimental"

plakát

Muž z oceli (2013) 

Velká blockbusterová podívaná, vyplněná akčními scénami skoro celou stopáž. Co se v Avengers dělo v posledních minutách, to Man of steel ukazuje v půlce filmu. Příběh okolo Kryptonu a supermanova původu moderně a stylově podaný a kupodivu nepůsobí jako klišé. Přidat trochu vtipu by neškodilo, trocha Iron Mana by supermanovi určitě prospěla. Jeden z postřehů pro honest trailer: proč sakra postává mezi vojáky v první řadě při střetu s mimozemšťany malej kluk ve vojenským mundůru?

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Jako zbytečné bych viděl narážky na předchozí marvelovské filmy, avengers apod. Spoustu dobrých nápadů a hlavně zranitelnejsi kostým. To podle mě vystihuje trojku.