Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Dům v růžích

Dům v růžích (2002)

Rose red Patří jako jediný horor k mým oblíbeným filmům. Ovlivnil mě natolik, že jsem podle něj pojmenovala i svoji rosničku- Steve. Naprosto mě dostává, do jaké hloubky jsou promyšleny různé časové roviny, které se tu odehrávají. ,,Dům je úkryt, tělo které na sebe oblékáme. Řekneme strašidelný, ale myslíme tím že dům zešílel. Necítíme někdy jako by na nás sahalo šílenství?"

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Červeného trpaslíka jsem začala sledovat ještě na základce na čt 2 v pozdější hodině, kdy které jsem už měla být dávno na kutích. Samozřejmě mi to rodiče zakázali, ale o to víc jsem si vychutnávala každou vteřinu. Postupem času jsem si koupila všechny série na DVD a pouštím si ho při žehlení a podobně.

Chůva k pohledání

Chůva k pohledání (1993)

Tak přesně takovouhle chůvu bych taky potřebovala, ale dalo by se říct, že jsem ji vlastně měla. V televizi ji dávali tak často, že mě prakticky také vychovala. Vyrůstala jsem s Brightonem, Maggie i malou Grace. Nejen, že mně pomáhala s pubertálními problémy, ale dávala mi i vědomí , že i tak pěkná ženská jako je Fran, může mít problémy s chlapama. Spoustu lidí přemýšlí, proč jsem tak praštěná a já vím, že je to z velké části kvůli ní!

Přátelé

Přátelé (1994)

Tento seriál mě provází už od základní školy. Každý večer v 19:30 jsem byla nalepená skoro až na obrazovce a doslova hltala veškeré dialogy, a to i přestože jsem je znala nazpaměť… A když jsem se potom snažila odreagovat při učení k maturitě, zase jsem utíkala k Přátelům. Myslím, že tento seriál mě bude provázet ještě dlouho…

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Je to až s podivem, ale tento seriál mi dost pomáhá! Nevím, jak je to vůbec možné, ale když řeším nějaký problém, otevřu složku a zrak mi padne nějakým zázrakem na díl, kde řeší podobný problém a já najdu odpověď, kterou zrovna potřebuji. Vím, že to zní šíleně, ale je to tak!

Dexter

Dexter (2006)

Co se mi vlastně líbí na sériovém vrahovi? Jak je možné, že si někdo oblíbí seriál o chlápkovi, co má nutkavou potřebu zabíjet? Jen kvůli tomu, že zabíjí "špatné lidi", mu má být odpuštěno? Čím to je, že nás tak přitahuje jeho touha a fandíme mu, aby ze všeho vyvázl a dělal svoji práci dál? Znamená to, že máme v sobě také kousek temného pasažéra, kterého se bojíme, a tak nám přináší zadostiučinění se alespoň dívat? Rozhodně neznám odpovědi na tyto otázky, ale jsem toho také součástí a jakmile je dotočená další série, nejdu spát dokud ji nezkouknu celou.