Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (40)

plakát

TT3D: Closer to the Edge (2011) 

Legendární Tourist Tophy na Isle of Man - nejnebezpečnější závod na světě, při kterém se téměř vždy někdo zabije a na který se i přesto (nebo právě proto) každoročně vrací skupinka šílenců, která si je dobře vědoma toho, co je tam může potkat ... po shlédnutí Closer to the Edge pochopíte proč ...

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Stejně jako ostatní musím souhlasit, že s posledními sériemi kvalita poněkud upadá, ale stejně mě to pořád baví a pořád se mám na co těšit na září :D

plakát

Lví král (1994) 

Nejoblíbenější disneyovka a animáček vůbec, dodnes se na něj ráda podívám. Hakuna Matata!

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Žlutá rodinka, ve žlutém městě se žlutým humorem. Už nikdy nebudu uspávat Ralfa škrcením.

plakát

Domov šedých motýlů (2008) 

Film, ke kterému bych se asi nebýt mé finofilie jinak nedostala, což by byla veliká škoda. Tommi Korpela v roli pana ředitele je skvělý, filmu nechybí správná finská atmosféra a dokonale je dokreslen hudbou Panu Aaltia.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

"This could be my masterpiece" ... and it is! Pro mě nejlepší Tarantinův film, o drobek předčil i Djanga. Brad Pitt předstírající Itala je dokonalý, pohled na hnědé oči Eliho Rotha držícího baseballku a o Christophu Waltzovi ani nemluvě ... Nejoblíbenější scéna - Mélanie Laurent a Daniel Brühl v promítací místnosti za zvuku Un Amico.

plakát

Podivné dědictví (1972) 

Film, který jsem si zamilovala už když jsem ho zhruba před deseti lety poprvé viděla. Pro mě skvělá komedie a zároveň vzpomínka na dědečka, který mě k této westernokomedii přivedl.

plakát

Zátah na Jižní ulici (1953) 

Perfektní film, skvěle odsýpající, stylové rvačky :)) Ve Varech na film dokázala úžasně naladit i Fullerova živelná žena, která projekci uvedla!

plakát

Klub rváčů (1999) 

„Marla, trust me! It's gonna be allright!“ S knihou jsem se setkala dřív než s filmem a musím říct, že Palahniuk je mým autorem no.1, takže jsem ke shlédnutí filmu sbírala odvahu. Přestože mám Helenu Bonham Carter ráda, na Marlu se mi ze začátku úplně nehodila. I tak si ale lepší zpracování nedokážu představit. Pokud máte film rádi, rozhodně doporučuju přečíst si knihu, myslím že zklamat nikoho nemůže.

plakát

Red Hill: Krvavý zapadákov (2010) 

Na festivalovém promítání jsem v prvních minutách přemýšlela, zda jsem tam správně, protože jsem se opravdu začínala bát. Naštěstí jsem ale neodešla. Po chvíli se film totiž (předpokládám že ne úplně záměrně) přehoupl do dokonalé parodie a celý sál se smál – hodně nahlas... Shane Cooper se stal mým hrdinou a celou dobu jsem napjatě očekávala jak to dopadne … ale TOHLE jsem vážně nečekala!!!