Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (30)

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) odpad!

Nerad hodnotím seriál po prvním díle ale jelikož jich u téhle perly víc absolvovat nehodlám udělám výjimku. Trapnej příběh,nulový napětí,tragický dialogy nesympatickejch postav ...no myslím že víc nemá cenu to komentovat,dno kriminalistickejch seriálů je zas o něco níž. A nepřečíst si že to měl režírovat Hřebejk,myslel bych že je to práce netalentovanýho studenta prvního ročníku FAMU .

plakát

Zpátky doma (2007) 

Hodně netradiční road movie.Asijskou kinematografii si dám jednou za čas velice rád ale filmů,,říše středu,, z posledních let jsem mnoho neviděl.Putování Zhaa a jeho mrtvého kamaráda krásami i špínou Číny, kdy potkává spoustu zvláštních lidiček a zažívá spoustu bizarních situací, ale stojí opravdu za shlédnutí.

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

I když to tak asi nebylo zamýšleno, tak výsledek je ta nejlepší reklama na Jacka Danielse jakou jsem kdy viděl ;)

plakát

Láska (1973) 

Hodně zvláštní film z uhrančivou hlavní hrdinkou,mladým Oldou Kaisrem a několika hudebními motivy které mi nejdou z hlavy i po dost dlouhé době od jeho zhlédnutí.

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Jiří Strach je můj oblíbený režisér,o to víc mě Smolař zklamal.Pohádku to připomínalo jen opravdu z dálky, o nějakém smyslu plném ději se snad nedá hovořit ani ve srandě....herecky zaujal snad jen Trojan z Dvořákem ale ani jejich postavy jsem si nijak neoblíbil.Prostě tentokrát to u mě Jirko bylo totálně mimo mísu....

plakát

Vítejte u Ch'tisů (2008) 

Hodně pozitivní fílmek a v některých pasážích i dost vtipný.Frantíci holt komedie umí.

plakát

Karateci Kız (1974) 

Nehodnotím jelikož jsem viděl jen tu neskutečně humornou smrt chlapíka z nějakou ošklivou nemocí pod nosem nebo co mu to tam vyrašilo,ale ta byla fakt epická.....

plakát

Probudím se včera (2012) 

Když pominu nesmyslnost základní sci-fi myšlenky příběhu (tedy způsob jejího použití v tomto filmu),tak zbývá trochu plytký a celkem zapomenutelný filmeček.Mádl z Blažkem se vcelku snaží ale příběh jim moc příležitostí vyniknout nedává,zvlášť období roku 89 je trestuhodně nevyužité.....Z celého filmu jsem si zapamatoval jen dvě informace.A to,že v dnešní době kdo nežvejká Orbitky jako by nebyl a že chudák Ráďa Krejčíř musel utíkat před muži zákona už na škole.

plakát

Zrzavá veverka (1993) 

Nemůžu si pomoct ale mně tenhle film fakt nebavil.Z celého, pro mě dost nudného, filmu mi utkvěly jen dvě scény... jedna - kdy se jeden blázen sebepoškozuje nůžkami... a druhá - cirkusový výstup hlavního hrdiny v nasedání do jedoucího vozu.A to je trochu málo,takže dvě scény, dvě hvězdy a víc ani ťuk.