Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (23)

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Jenom by mě zajímalo jak dlouhý přístávací ranveje se staví ve Španělsku :D

plakát

Amazing Race: O milion kolem světa (2001) (pořad) 

Naprosto ultimátní návyková záležitost, po dlouhé době jsem se na nečem zasekl. Podle toho co jsem zatím viděl, tak největší klady: výběr lokací, střih a hudba. 12 týmů je dost, aby jste si vždycky našli několik oblíbenců a jak závod směřuje do finiše, tak napětí eskaluje.

plakát

Čch' pi (2008) 

Po dlouhé době něco, kde můžu skutečně prohlásit velkolepá výprava (v poslední době se hlavně v seriálovém universu označuje za velkolepou výpravu všechno, kde patnáct týpku jede na koni). Bojové schopnosti hlavních hrdinů musíte brát s nadhledem, stejně tak jednobarevné vyobrazení bojujících stran.

plakát

Zelený sršeň (2011) 

Naprosto sterilní záležitost, bez kouska dobrého vkusu.

plakát

Chicogrande (2010) 

Chicogrande má solidní herecké výkony a krásnou mexickou scenérii ale jinak film působí dojmem chladného čumáku. Postavám a historickému kontextu chybí jakýkoli pokus o bližší informovanost diváka. Film potom selhává v odezvě čehokoli, příběh jednoduše skončí a vy pokrčíte rameny a za pár dní zapomenete.

plakát

Sucker Punch (2011) 

Už teď je jasné, že pro Snydera tohle skončí jako totální fail a propadák. Většina lidí jednoduše řekne, že je to blbost. Což je nejjednoduší reakce na něco co se vám nelíbí nebo když nechcete moc přemýšlet. Problém ovšem není v hluposti příběhu ale spíše v jeho naivitě a pořádné porci nadhledu s hordou fantazie. To většina publika nemá šanci zkousnout. Snyder nadále zůstává člověkem jenž má více nápadů a kreativity než půlka Hollywoodu dohromady. Tři hvězdy za styl a všechno co se mu podařilo do filmu nacpat a jedna hvězda za odvahu, kdy Snyder na všechny kašle a prostě si točí podle sebe.

plakát

Legenda o sovích strážcích (2010) 

Kombinace Epic s For Children nejde příliš dohromady. Což je škoda, protože animačně převálcováno.

plakát

Transformers (2007) 

Bay od základu redefinoval pojem slova cool. Protože jestli tohle není cool, tak už nic.

plakát

Plán 9 (1959) odpad!

Hodně jsem se snažil ale celý jsem to nedal :)