Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dokumentární

Recenze (48)

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Jeden z nejšílenějších filmů co jsem kdy viděl. U megalomanských akčních scén musí člověk úplně vypnout mozek a jen koukat s otevřenou pusou jakou další šílenost si zase tvůrci vymysleli. Na můj vkus to je už moc přehnané.

plakát

Bosch (2014) (seriál) 

Harry Bosch je jeden z mých nejoblíbenějších literární hrdinů a seriálové zpracování se mi fakt líbilo. Občas je ale seriál docela roztáhlý a chtělo by to buď více děje nebo méně dílů. Proto "jen" čtyři hvězdy.

plakát

Vyvolený (2000) 

Když jsem film viděl před lety tak se mi moc nelíbil a přišel mi dost nudný. Tehdy bych to asi hodnotil ***, ale asi jsem k tomu filmu musel trochu dozrát a teď už je to spíše na ty ****. Na Šestý smysl to rozhodně nemá, ale styl je dost podobný a zanechá ve vás nestandardní dojmy.

plakát

Slavné sportovní okamžiky (2011) (pořad) 

Výborný pořad, díky němuž jsem se dozvěděl spoustu nových a zajímavých informací. Některě díly jsou sice trochu slabší a některé mě trochu nudily, ale to bude asi tím, že některé sporty pro mně nejsou tak atraktivní.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Nečekal jsem že by mě mohl zaujmout film z roku 57 a říkal jsem si že už dneska nebude fungovat. Ale opak je pravdou a film si rychle získal moji pozornost. Dneska už by takový film asi nemohl vzniknout a určitě by neslavil žádný velký údpěch, ale o to je zajímavější.

plakát

Útěk do divočiny (2007) 

Skvěle se na to dívá a tak trochu to člověka donutí zamyslet se nad sebou samým a svým životem.

plakát

Shrek 2 (2004) 

Jednička byla jedinečná a v té době byla pro mě něčím úplně novým. Tento moment překvapení už dvojka pochopitelně nemá, ale z hlediska kvality a zábavy se jedničce minimálně vyrovná.

plakát

Kulový blesk (1978) 

Faktem je že se tady vyskutuje několik chluchých míst, ale ty jsou více než vyvážené tím množstvím nesmrtelných hlášek a scének. Je to sice tak na hraně, ale těch pět hvězd si to nakonec zaslouží. Navíc to říkala Máňa!

plakát

Probudím se včera (2012) 

Taková pohodová jednorázová oddychovka. Podruhé už bych to asi vidět nemusel, ale rozhodně film, který neurazil.

plakát

Gravitace (2013) 

Film je natočený velice poutavě a Sandra je navíc jedna z mých oblíbených hereček. Když člověk moc nepřemýšlí nad tím co je a není ve skutečnosti možné, tak si tento film určitě užije.