Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (9)

Black Books

Black Books (2000)

Tenhle černým humorem prosáklý britský seriál je přesně šálek mýho čaje. Všechny charaktery, všechny dialogy, všechen bizarnosti... To je prostě ono. A ten komu se BB nelíbí, není můj kamarád! Bernarda, alkoholickýho pesimistickýho póvla neskutečným způsobem zbožňuju. Především díky briliantnímu ztvárnění Dylanem Moranem, on je bůCH. Manny (Bill Bailey) mu celou dobu zdárně sekunduje, občas možná i vede prim a tyhle dva skvěle doplňuje šáhla Fran. ----------- Jediný mínus, opravdu velký mínus je, že seriál má pouze 3 série x 6 dílů x 24 min... To je zatraceně málo... Ale i tak - I just fuckin' love it!! ("Well, to be honest, after years of smoking and drinking, you do sometimes look at yourself and think... You know, just sometimes, in between the first cigarette with coffee in the morning to that four hundredth glass of cornershop piss at 3am, you do sometimes look at yourself and think... ... this is fantastic. I'm in heaven." )

Pán času

Pán času (2005)

Největší seriálová závislost a zamilovanost. Převážně díky tomu, že jsem zabouchlá jak puberťák do Tennanta... Ale na první místo kladu hlavně brilantní nápad s pro mě výborně vymyšleným time travelingem, zajímavý scénáře a hlavně obdiv nad délkou vysílání (a že to ani po padesáti letech není nuda, právě naopak...).

Sherlock

Sherlock (2010)

Geniální. Úžasné. Originální. Dloooouho jsem seriál takhle nehltala detailně scénu po scéně, nepřehrávala vtipný či prostě jenom filmařsky zmáknutý momenty. Jo. Tahle adaptace Holmese je pro mě jak točená na míru :-))

Scrubs: Doktůrci

Scrubs: Doktůrci (2001)

Briliantní postavy, top - Janitor. Jenom doporučuju skončit sledování u 8. série a 9. vůbec nebrát v potaz. / Poprvé jsem všechny série viděla v roce 2011 a od tý doby se k němu neustále vracím, asi už nespočítám, kolikrát jsem s ním opakovala několikahodinové seance. Miluju všechny postavy, všechny dialogy, monology, epizody... Prostě <3

True Blood: Pravá krev

True Blood: Pravá krev (2008)

První série se hodně točila okolo nahých těl, sexu a erotice jako takové a mám za to, že hlavně kvůli ní se TB stal zezačátku tak populární. Nahotinky však postupně ustupovaly čím dál víc zamotanějšímu příběhu a čím dál většímu počtu postav. Mně osobně True Blood neskutečně učarovala. 1. série briliantní, 2. série mi občas byla proti srsti kvůli té tamté přehnané ženské... Ale na 3. sérii jsem si zase spravila chuť a štve mě, že zas budu muset rok čekat na další. I když - popravdě řečeno - v poslední sérii se sešlo takovejch nadpřirozenejch bytostí, až jsem si začala ťukat na čelo, jestli nejsem spíš v Jiříkově vidění než v Louisianě. Jako pardon... ale pumodlak? Nechci spoilerovat, tak se dalších vět začínajích "jako pardon..." radši zdržím, protože množství nenormálních lidí je tu pomalu vyšší než těch obyčejných. Mým favoritem v TB je bezpochyby Eric, Jessica a Terry. Nejen tito první dva jsou skvěle zahráni, ale téměř každá postava je ztvárněna hercem, který je pro tu či onu roli jako zrozený. Například nedokážu spočítat, kolikrát jsem chtěla Annu Paquin skrze obrazovku profackovat a později uznale poplácat po rameni. A je toho mnohem víc, ale kdo se s tím má vypisovat :-) Prostě pro mě jeden z top seriálů. Jo a - žeru Louisianskou angličtinu. / 4. a 5. série ušla, 6. opět boží (Warlow)

Misfits: Zmetci

Misfits: Zmetci (2009)

Nádherná přehlídka akcentů. Moc povedený styling úvodních titulí. OD TÉTO CHVÍLE SE JEDNÁ O SPOILER / 1. díl mě dokázal rozesmát i unavenou téměř o půlnoci ("U can't hit someone in a wheelchair!" Mimochodem kluk, kterej pronesl tuhle větu, má neskutečnej talent. "Maybe u can do smth, just haven't found out what it is yet." "Yeah, right. What if I can't feel pain?" *he gets slapped* "AU!") / 3. díl - Furt nevím, jak se ten kluk jmenuje, the curly one - scéna, při který se snaží rozbít flašku silou vůle, mi způsobila delší smích.; první scéna s plešatou Kelly Alisha:"She looked like an alien" the curly one Nathan:"Ah dont be mean" smích "she did, didnt she?"; weird guye Simona shledávám patřičným weird guyem, skvěle ho hraje ten onen. / 4. díl - messing with future and past, ty dva afroameričani jsou neskutečně vtipní při jejich "sexu"álních hrátkách. / 5. díl - Nathan "First question - Have u ever had a sex with a piece of fruit" Simon "Give me my phone back" Nathan "Second question - was it a melon?"; Nathan "We have all foxed the fox, which makes us very bloody foxyyy" *Kelly giggles* "U like that, huh, yeah?" :D Oh god, ten má tak neskutečnou mimiku, fakt mě baví. / poslední díl 1. série - Un-fuckin'-believable./// 2. série 3. díl - žeru 'normálního' Simona, nevěřila bych, že dokáže mít takovej sex-appeal / 4. díl - Nero - Innocence!! Kelly ve svatebních šatech a Kelly psycholožka "That's what happens when blokes spend all their time playing computer games and wanking over porn on the internet" :D / 5. díl Nathan "Oh come on, if that was me bend over wearing a lovely pair of nickers, u are telling me u wouldnt treat yourself to a good Eiffel?" :D scénáristi mi dávaj. "I'm universaly popular and well liked, why would anyone want to kill me?" - N "Do the maths" Simon "There is no maths" N "Right. She was here + (plus) no one else was around * (times) she caught me leering at her semi-naked / (devided by) all the weird shit that happens to us = (equals) guilty!" / 6. díl - reportéři čekaj před community centrem, misfiťáci přemejšlí, kdo to o nich řekl, myslí, že to byl Nathan a ten přemýšlí "What? I didnt do anything. ...i dont think i did. ...im almost certain i didnt"; N "Teeth - good. Hair - beautiful. Kock - in. Lets go be famous!" /// 3. série - škoda, že jsme přišli o Nathana. Rudy je ovšem taky fajn, sice ne v prvních 3 dílech, ale pak ho člověk začne docela mít rád. 4. díl - totální sračka - Hitler, nácci? wtf? 5. díl - konečně dobrej díl, Kelly v těle holky v komatu, začíná se dávat dohromady se Sethem a Seth je boží :)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Za 2. sérii přidávám 1* navíc. Ugh! Chci víc, chci víc, chci víc! // A hodnocení zároveň končím 6. sérií. Za sedmicku bych musela dát minimálně 1* pryč, asi spíš dvě, a to nechci. Sedmička je fakt hodně špatná, bohužel :( Ale tak, dokoukám to, žejo...