Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Armageddon

Armageddon (1998)

Supr Willis, supr Buscemi, prostě supr film

Harry Potter a Ohnivý pohár

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

Pro mě nejlepší díl z celý serie a taky jeden z mých nejoblíbenějších filmů, myslím že změna režiséra nebyla vůbec na škodu(nic proti Cuarónovi), ale Ohnivý pohár je mnohem nabitější a zábavnější, za nejlepší čast filmu považuju ples ten byl úžasný, vtipný, ale i dramatický, pak souboj s drakem a přelet nad celými Bradavicemi u které lituju že sem na tom nebyl v kině a nakonec vzkříšení pána zla a první smrt v serii.

Iron Man

Iron Man (2008)

Na plný počet to není, ale Iron man s tváří Roberta Downeyho se pro mě stal bezkonkurenčně nejlepším a nejzajímavějším superhrdinou a alkoholikem, kam se hrabou lůzři od DC

Yes Man

Yes Man (2008)

"Tak už můžu jet? Samozřejmě teda pokud se nechcete líbat." Super, parádní Carrey a rozkošná Zooey. Velmi příjemný a vtipný film který s největší pravděpodobností zařadím do mojí top 10. už sem si to pustil podruhý a mám chuť si to pustit ještě mnohokrát. Sem rád že Zooey konečně dostala více prostoru, tady jí to opravdu moc sluší. Carrey je skoro tak ulítlý jako dříve, samozřejmě nic nemá na scénu v blázinci v prvním Aceovi, ale tohle je romantická komedie.