Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (1 029)

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Absolutní špička, humor na hraně, až neskutečné, že tohle vzniklo v České televizi.

plakát

Leo (2023) 

Hodně povedený animák, já bych to zvládla bez toho zpívání, ale co se dá dělat 😁 neskutečně vtipné a zároveň poučné pro děti.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

Oceňuju retro vtipy pro dospělé, pro děti za mě trochu moc násilí, ale bylo to fajn.

plakát

Grinch (2018) 

Skvělý animák pro děti, klasického Grinche bych ji nepustila, to by se podělali strachy, ale tohle je super alternativa. Vtipný, milý a poučný.

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Překvapivě milá komedie. Super herecké obsazení, žádné stupidní vtipy, jen ten Sokol tam byl trochu navíc, ale naštěstí neměl moc prostoru. Jsem fakt překvapená, že zas vzniklo něco celkem vkusného.

plakát

Prezidentka (2022) 

Hele já myslím, že na Havlíka dobrý 😁 Vetchý a Geislerová jsou prostě sázka na jistotu, ten příběh je takový zbytečně sladký, ale co už... Bylo to milé, bez stupidních sprostých vtipů, které jsem u českých komedií bohužel standardem, takže u mě dobrý 😉

plakát

Vražda na jachtě (2019) 

Tohle mi neuvěřitelně sedlo, miluju filmy, co si umí udělat srandu sami ze sebe. Adam Sandler a Jennifer Aniston byli oba skvělí, těším se na další díl!

plakát

Mezi živly (2023) 

Bavilo mě to, děti taky, ale rozhodně to nebyl naplno využitý potenciál, protože na začátku vypadal celý ten svět velice slibně. A pak se to smrsklo na jeden zamilovaný příběh a ze zbytku světa nebylo nic. Škoda 😊

plakát

Ostrov (2023) 

Mně asi utekla nějaká hlavní myšlenka tohodle filmu .. jako párkrát jsme se zasmáli, konečně český film, který není zbytečně sprostý, ale je to tak o ničem, že na to za chvíli zapomenu.