Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Velmi nebezpečné známosti

Velmi nebezpečné známosti (1999)

Nemůžu si pomoct, ale tenhle film je pro mě naprostým kultem. Uvědomuju si, že po filmové stránce má spoustu chyb, ale v jistých mezích obsahuje určité kouzlo, které mi brání dát míň jak za pět hvězd. Podstatným odůvodněním mého hodnocení je jeden z nejlepších filmových konců ve filmu vůbec. Kombinace pomsty, kostelové scény a písně Bitter sweet symphony je prostě srdcovka.

Donnie Darko

Donnie Darko (2001)

Velice bizardní a přesto fascinující film. Donutí přemýšlet. Určitě těžší sousto na strávení, každý si v tom něco najde, ale tuším, že ne hned na první shlédnutí...Nemůžu to stále vyhnat z hlavy, pořád mi zní melodie poslední scény v uších a běhá mráz po zádech...One of the best for me.

Amélie z Montmartru

Amélie z Montmartru (2001)

Neskutečně okouzlující snímek schopný vám zasáhnout do života. Zvláštní, laskavý až netradičně groteskní film pro chvíle nepohody a umírnění všedního stresu. Utečte s Amélií do jejího světa a nechte se unést ke splávku, házet zaoblené oblázky do vody. Perfektní soundtrack dokončuje famózní atmosféru tohoto filmu, který zahřeje na srdci.

Pelíšky

Pelíšky (1999)

Tento úchvatný retro snímek promítá doby, které jsem sám zažít nemohl, avšak dokáže mi je i tak navždy vrýt do paměti. Nezapomenutelné hlášky přenesené do našeho běžného života, luxusní herecké obsazení, skvělý pravý český humor a tragikomičnost. Pro mě naprosto ryze ČESKÝ film, který miluju a za který jsem právem hrdý.

Requiem za sen

Requiem za sen (2000)

Tenhle film je jedna velká, neuvěřitelná, dechberoucí a mimořádně sugestivní filmová lahůdka. Ještě teď mi běhá mráz po zádech! Tenhle film si podruhé jen tak nepustím!

Útěk do divočiny

Útěk do divočiny (2007)

Nádhernej a osvobuzující životní příběh jednoho prostého člověka. Nádherná podtónová hudba. Film, který mě i přes svou délku ani moment nenudil. Film, který obsahuje spoustu životních moudrostí. Film, který mě chytil za srdce..."Happines only real when shared."