Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Takešiho hrad (1986) (pořad) 

A Takeshiho hrad opět nebyl dobyt! Tak snad příště :)

plakát

Prci, prci, prcičky: Kniha lásky (2009) odpad!

V první řadě mě mrzí, že je tento "film" spojován se sérii American Pie. Nejsem puritán a jsem pro každou prdel, ale existujou určitý hranice trapnosti. Film je koktejlem, namíchaným pubertálníma upocenejma blbečkama, nepřirozeně ošklivýma umělýma kozama a dokonce i gay porn scénkou s kondomem v pivu. Aby toho nebylo málo, tak film jsem viděl se slovenským dabingem, to je taky kapitola sama o sobě. Už nikdy více ... Nikdy!

plakát

Helena (2012) (seriál) odpad!

Typický úkaz buranství a mentální zaostalosti pravidelných diváků ...

plakát

Koule (2012) (pořad) 

Opravdu nejnudnější koparz, kterého jsem se zúčastnil. Měl jsem dostat příplatek za to, že jsem se s ohromnou vervou snažil nezívat .. :)

plakát

TOP STAR (2010) (pořad) 

Absolutní dno a slátanina známá jako bulvár, už se těším až zas uvidím Jiříka Pomejeho v jeho vycházkových outfitech .. :D

plakát

Nic není nemožné (2012) (pořad) 

Opět (za pár stovek) jsem byl přítomen jako divák u spousty dílů této talk-show. Klasicky vyvrátím, že by se lidé smáli. Vtipných momentů v pořadu je pár, zbytek je samozřejmě uměle dotáčen (bohužel). Tak či tak, pořad to vůbec není špatný, především charismatický Vondráček dokáže udržet tempo pořadu a zábavně podat informace. Další věcí jsou pozvaní hosté, kteří se také starají o kvalitu. 30% P.S: Po jednom natáčení jsem Bendovce zapaloval cigárko B)

plakát

Vtip za stovku! (2012) (pořad) 

Umělá show, s dotáčeným umělým smíchem a s totálně vylízaným Rudou z Ostravy ... 15% za Novotného s Vydrou a občas zajímavé hosty.

plakát

Nevař z vody (2012) (pořad) 

Zúčastnil jsem se (za pár stovek) natáčení této kulinářské talk-show. Na rovinu, není to žádný šlágr a kvalitu pořadu výrazně ovlivňují pozvaní hosté. Suchařípa mele pořád dokola to samí a bohužel, málokdy se mu podaří, aby pobavil. Každopádně kuchař Mirek je šikovnej, sympatickej chlap a recepty jsou vcelku originální. Tak či tak, na ostatních konkurenčních kanálech, je takovýchto pořadů přebytek a TV Pětka musí vědět, že průměrnou talk-show si diváky nezíská.

plakát

Probudím se včera (2012) 

Super námět, super herecké obsazení (Jirka Mádl je můj oblíbenec, má nefalšovaný typ humoru a zábavnou drštičku, Evička Josefíková je naopak roztomilá, příjemná herečka a zapadla náramně do kontextu). Na české poměry, zábavná, nenucená a překvapivě dobrá komedie, za to jsou ty 4 hvězdice. Jasně product placement je tu přepálenej a už nikdy si za tuhle podpásovku nedám Big Shock (orbitky mi neberte). :) A taky je fakt, že pár hlášek typu kameňák se doopravdy nepovedlo. Každopádně za to, že se jedná o český nápadití film, s vtipným Mádlem a zajímavým scénářem střílim 4****.))

plakát

Temné stíny (2012) 

Tohle byla pro Johnyho pochoutka, role ušitá na míru, určitě si jí náležitě užil. Příjemná atmosféra a spoustu skvělých dialogů, je umocněna dobovou hudbou. Ze scének mám nejradši hippies u táboráku, upíří rozdávačku v pokoji a zpracování duchů v Burtonovském stylu. :)