Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (387)

plakát

Zmizení (2013) 

Hugh Jackman v další oscarové roli, že by to letos vyšlo? Drama o únosu dvou dětí se skvělými hereckými výkony, hlavně Jackman a Dano. Scénáristicky vybroušený příběh o přijetí reality a vyrovnání se s ní. Už delší dobu mě nějaký film nenutil přemýšlet po jeho shlédnutí. A ten konec? Palec nahoru!

plakát

Černej Dynamit (2009) 

Explozivně ujetá a zábavná sračička, že to prostě nešlo jinak :-)

plakát

Zombieland (2009) 

Zábavně rozjetá zombie comedy s povedenými akčními scénami a prvky černého humoru. Dobře hrající Woody Harrelson, který se vrátil opět na výsluní filmového nebe a scéna v domě legendárního komika Billa Murrayho neměla vůbec chybu. Proto 80%.

plakát

Ctihodný občan (2009) 

Tisíckrát viděné a ohrané, ale přesto místy rafinované a originální. K tomu výborný Garard Butler a skvěle sekundující Jamie Foxx a je tu vcelku povedený film o muži, který se hodlá pomstít všem grázlům kolem sebe.

plakát

Můj nejmilejší bar (1996) 

Asi taky natočím film o mém nejmilejším baru, kde utápím všechny své životní deprese a zklamání. Ale asi to nebude tak cool jako v podání Stevea Buscemiho.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

To je přesně on. Je zpátky a v brutálně dobré formě. Řízné hlášky, potoky krve a Brad Pitt v nečekaně jiné herecké poloze. Co víc si přát? Thank you, Quentin !!!

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Richard Curtis se po šesti letech vrací s další povedenou komedií. Piráti na vlnách jsou filmem plným skvělých gagů, u kterých se budete válet smíchy a těšit se na další komedii tohoto britského comedy leadra.

plakát

Bruno (2009) 

Sacha Baron Cohen v další unikátní roli. Homosexuální model Bruno je v jeho pojetí skvěle zahraná postava, která si stejně jako Borat trousí vtípky a urážky na každýho v okolí. Film je plný zajímavých a vtipných momentů jako je nalejvání šampusu z análního otvoru, živé sedačky či úchylné homosexuální scény. Kdo vydrží až do konce,tak ocení skvělou píseň o míru v podání Bruna, Bona, Stinga, Eltona Johna....Už teď jsem zvědavej s jakou postavou přijde Cohen příště.

plakát

Braindead - Živí mrtví (1992) 

Tak nesnesitelně hnusné, až je to krásné. Kultovní comedy horor od Petera Jacksona. Je zajímavé, že tento pán pak natočil proslulou adaptaci Pána prstenů. Nejdřív však musel pozabíjet desítky zoombie sekačkou na trávu a vším, co bylo po ruce.

plakát

Čas (2006) 

Další zajímavý kousek od korejského mága Kim-Ki-Duka. Skvěle využil proměny lidí po plastických zákrocích a efektně natočil srážku hlavního hrdiny autem.