Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (53)

plakát

Anihilace (2018) 

Jedna hvezdicka je ciste jen za Moderat

plakát

Metropolis (1927) 

Videno v kine Scala s hudebním doprovodem www.FORMA.xyz Nejsilnejsi filmovy zazitek.

plakát

Oddělen (2011) 

Umele vytvorene depresivni drama.. asi me minulo to, co tim autor chtel sdelit.

plakát

Spartakus (2010) (seriál) 

"Kdyz tam dame hodne krve a cecek, tak si mozna ani nikdo nevsimne chabeho provedeni a toho, ze nikdo vlastne neumi hrat. Ono to vyjde!"

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2011) 

Vzhledem k poctive stopazi, jsem byl nemile prekvapen, kolik veci bylo ve filmu zjednodusenych nebo upolne vypustenych. Srovnavat film s knihou by se asi nemelo, ale je to dost tezke, pokud uz to jednou clovek cetl. Atmosfera se nepodarila vybudovat jak by se zaslouzilo, a ani herecke vykony me nijak ze zidle nezvedly. Snad jen ta rezie si zase jednou zaslouzi velke plus. -- Budu se tesit na nejakou reziserskou edici, kde by to mohlo byt jeste i o dalsi hodinu natahle.

plakát

Hodný, zlý a ošklivý (1966) 

"Though the Dollars trilogy is excellent, I'm more of a Once Upon A Time In The West kind of guy." -- EmpireOnline

plakát

Piráti z Karibiku: Na vlnách podivna (2011) 

Kdyz jsem poprve zjistil blizsi informace ke ctvrtym piratum, udelalo mi to radost. Odesla Keira Knightley, Orlando Bloom(!) a naopak pribyli Penélope a Rob Marshall.. uprimne, co lepsiho se mohlo stat? Do kina sem tak sel s ocekavanim standardniho letniho filmu. Pak ale skoncily titulky i reklamy a ja po chvili vedel, ze to bude pro me asi nejdelsi navsteva v kine. Kraviny jdou jako na bezicim pase a vetsinou je kazda o trochu vetsi nez predchozi. Scenar (na kterem se pry dost zakladalo) nestal za nic, pribeh byl nudny a plny klise a Depp hral tak jako vzdy - coz bylo sice fajn, ale uz trosku nuda. K solidnimu Deppovi se pridala i Penelope a Zimmer(podobne jako Depp - dobry, ale nic noveho). Vetsinou si po skonceni filmu v kine posedim behem zaverecnych titulku. Ten den jsem ale chtel byt pryc ze salu tak rychle jak to jen slo.