Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

Pomsta: Milostný příběh (2017) 

To jsem si zas naběhl. Marně jsem doufal v hodnocení 54% (u filmů s Cagem rozhodně silný nadprůměr) a místo toho jsem dostal polomrtvého Cage,který oplývá energií asi jako pacient po lobotomii.Dále opravdu skvělý a originální příběh o znásilnění dívky a následném soudním procesu.....zápletka kterou jen tak nikde neuvidíte.A hlavní hrdinka? ...no ze začátku působí velice sympaticky než se z ní ale bohuzel stane duševně narušena osoba. Prostě ve filmu není nic co by mohlo zaujmout, takže mi nezbývá než tenhle film vřele nedoporučit. Za mne 30%.

plakát

Očista (2013) 

To ale byla zas pí...ovina.Vynecham námět, který je naprosto absurdní, ale když popustíme uzdu fantazii, tak dejme tomu. Co ovšem nespraví ani ta nejdivočejší fantazie je naprosto stupidní a zcela iracionální chování většiny hlavních postav. Až jsem si ke konci začal přát, aby je fakt někdo odprásknul.

plakát

xXx: Návrat Xandera Cage (2017) 

Mozek při sledování potřebovat nebudete,ale nuda taky nehrozí.Vzhledem k pompézním akčním scénám prošpikované počítačovými efekty,které se na vás valí jedna za druhou,vám film rychle uteče a vy tak snadno strávíte tuhle hollywoodskou jednohubku.

plakát

Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 

Téhle sérii došel dech.Během celého filmu jsem se zasmál možná jednou a problém se smyslem pro humor rozhodně nemám.Příběh je sice na první pohled zajímavý, ale ve skutečnosti je to úplná blbost. Ukazuje se, že autorům došli nápady a snaží se udržet tuhle sérií při životě za každou cenu.

plakát

Zhasni a zemřeš (2016) 

Pro mně velké zklamání.Diana sice vypadá opravdu děsivě a problikávání vypínačů funguje skvěle, ale zážitek spolehlivě zabíjí nepřesvědčivé chování postav a vyloženě ubohé dialogy.Takže nakonec mám z toho dost smíšené pocity a popravdě jsem čekal větší pecku.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Podle mně je to vyprávěné až příliš zbytečně komplikovaně.Hodně jsem se v tom ztrácel a to i při maximálním soustředění.Chápu, že to byl nejspíš záměr, ale na mně to dojem neudělalo.Nechci tím říct, že je to špatný film,ale kdyby byl o něco kratší a méně komplikovaný, určitě by mu to prospělo.70%

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Absolutní shit.Tohle nemělo přijít na svět.Lituju, že jsem se přemluvil se na to podivat.Doufám,že to byla ojedinělá sračka a nic podobnýho se už nebude nikdy opakovat.