Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (162)

plakát

Rebel Moon: Druhá část – Jizvonoška (2024) 

Asi tak čtvrt hodiny jsem si nebyl jistý zda jsem pustil opravdu druhou část a že to není to co jsem nedopatřením pustil kdysi. Když je větší prodleva mezi díly jsme zvyklý pustit si i předchozí pro upamatování, zde nebylo potřeba. V podstatě to samé nic jako v první části zabalené do výbuchů a CGI. Zvukař taky další idiot co rve podkladovou hudbu na 400% a mluvené slovo na 10%. Ale že dělá zvuk už každej kdo má v prdeli díru v hlavě nasráno a je hluchej na to jsem si už zvykl.

plakát

Bajkeři (2017) 

Je to teda dost trapárna, vydržel jsem cca10 minut a dost. Navíc je tady něco co mně dost štve poslední dobou u většiny filmů. A sice že zvuk má na starosti ÚPLNĚ HLUCHEJ A DEMENTNÍ KRETÉN, kterej nikdy v životě neslyšel nic o věcech jako je limiter nebo kompresor. Takže to vypadá tak že mluvené slovo je často zastřený jinými zvuky ale především je sotva slyšet, aby pak najednou z hudbou nebo ( u akčnáků třeba střelbou ) nebo jinými zvuky , vyletěla hlasitost o 500%. Jestli ne víc. Nemluvě o tom že hudba je mnohdy stejně jako zde fakt hodně přehnaný výraz. Takže, David Matušek, Ivo Heger, Tomáš Bělohradský .... jděte do prdele alespon na nějakej základní kurz pro amatérský zvukaře. A nebo jestli jste hluchoněmý tak se neserte do toho na co nemáte předpoklady. :(

plakát

Princ Mamánek (2022) 

Upřímně myslím že "očekávání" by se neměla promítat přímo do hodnocení. Je to jen na škodu. Já od toho neočekával nic a podle mého názoru... Klobouk dolů před Honzou Budařem. Řemeslně je to zpracované velice dobře, výprava na jedničku není to ani přeplácané ani odfláknuté, příběh není rozhodně hloupý a i obsazení je na jedničku. I nápad s Kemrem, byť zprostředkovaně imitátorem se mi velmi líbil. Velká škoda že se nestihlo natáčet s Libuškou a Abrhámem. Na druhou stranu možná tak bylo více času na vypilování příběhu. Každopádně když dílo nebudu cpát násilím do nějaké určité škatulky do které se nevejde rozhodně si **** zaslouží.

plakát

Tři zlaté dukáty (2023) (TV film) 

Klíč svatého Petra měl trochu příběh ale v podstatě tam nikdo nehrál. Tady je tomu obráceně. Všichni hrají jen není moc co. Čvančarová nezklamala a nedala se a je i škoda že Marián Labuda ml. nedostal nebo si nevydupal větší prostor protože umí.

plakát

Klíč svatého Petra (2023) (TV film) 

Dvě a to pouze z úcty k Petrovi Nárožnému, Davidu Novotnému a Lukáši Příkazkému. Je to fakt sračka kde moc nehrají ani hlavní postavy které jsou zrovna aktivní ve scénáři natož pak ostatní co jsou v záběru... Člověk by řekl že už má Karel Janák pohádky v malíčku, ale tohle mi přišlo jak spíchnutý na rychlovku nebo sestříhané scény ze zkoušek. Sry jako.. :(

plakát

Brave New World (2020) (seriál) 

První pilotní díl člověk musí opravdu doslova přetrpět a nevzdat to. Teprve ve druhém jsem se začal jakž takž chytat a pak už se to dalo. Je to neskutečně roztahaný a vzhledem prázdným životům toho světa na který to odkazuje tak bych řekl že až ke škodě díla. Nicméně navzdory tomu všemu to není úplně blbý a ty *** - **** si to myslím zaslouží.

plakát

Grand Prix (2022) 

Neříkám že je to extra pecka, nicméně rozhodně to není špatný a rozhodně přidávám 4. hvězdu Tatiáně protože byla VYNIKAJÍCÍ !!! a ze své pidiroličky vyždímala maximum. :)

plakát

The Stratum (2022) 

JN je to kategorie C a nejvíc to vyčnívá na úplném začátku. :) ale přetrpět se to dá.

plakát

Amistad (1997) 

celý film pro mne pohřbila "hudba". Všechno by se dalo vydržet ale ten dva apůlhodinovej podkres hejkání sboru jeptišek a mysliveckýho rohu(zřejmě na mysliveckým pohřbu) to je fakt peklo.. :(