Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

Darth_AK 

všechny recenze uživatele

Bože můj, no to byla ptákovina. Netflix asi najal 15 lidí, což byl celý casting filmu, posadili za kormidlo eso v podobě Tylera Špindela a párty mohla začít! Vtipy o ptácích a sexu na denním pořádku, jak jeden není každou minutu, jako by film nebyl. Jediné za co dávám jednu hvězdu je legenda Pierce a jeho vtip o Bondovi, a to že je to pořád švihák bondovský. Jinak nechápu, jak může opravdu existovat něco, co vypadá jako film z pásové výroby. 1* ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ja šialené, akčné komédie, kde hlavný hrdina je nahláškovaný "trtko" milujem. Omylom som podľa postera usúdil, že tuto to bude podobné a do toho ako bonus Nina s Piercom. Adam Devine je fajn, nie však v tomto filme. Tak otravnú, nevtipnú postavu som dlho nezažil. A s tým vtipom to tak bolo celý film. Na 10 trápnych, na silu scén, prišla 1 kde som sa pousmial. Akcia je prekvapivo celkom krvavá, ale je jej málinko. No a keď sa pri bezpríbehovej, prízemnej komédii nesmejete, je niečo zle. Škoda, tešil som sa hlavne na Ninu. Slabé 2*. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Film, který mě nijak neuráží a díky hodně hercům, které mám rád (Brosnan a Richard Kind) jsem si film i místy celkem užil. Přitom Brosnan má dost nesympatickou postavu a hodně zachraňuje jeho okouzlující manželka. Na Adama Devina jsem zvyklý z Takové moderní rodinky a zde má zase více méně tu samou roli, takže ok. Zápletka je sice laciná a občas dost krkolomně drží krok s dějem, ale pár vtipů se povedlo a já se u nich docela i nečekaně zasmál. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Tchán s tchyní jsou psanci mě nalákal především hereckým obsazením, Ninu Dobrev jsem viděl naposledy dva roky zpátky v Milostné pasti, zajímal mě i charismatický Pierce Brosnan, ve finále mě pak tihle dva herci bavili asi ze všech nejvíc. Ale hezky popořadě. Film má jednoduchý, ne moc originální příběh, který však v jádru není úplně špatný. Humoru je poměrně dostatek, je rovněž extrémně jednoduchý, občas i malinko hloupý, vyloženě trapný ale není. Díky docela svižnému tempu snímek moc nenudí, vcelku rychle uteče, stopáž je dlouhá tak akorát. Z herců mi nesedl především přehnaně afektovaný Adam Devine, ačkoliv to byl patrně tvůrčí záměr. Celkově na mě film působil takovým strašně obyčejným dojmem, nenadchne ani neurazí, podle mě snadno zapadne mezi ostatní komedie podobného televizního ražení. Taková typická jednorázová záležitost. 5/10. ()

Milky. odpad!

všechny recenze uživatele

95 minut kydání hnoje na obličej. Šílená kokotina bez jakékoliv hodnoty. A když už by to člověk chtěl nějak pustit bokem tak nechutně otravný Devine svým pitvořením, hnusnýma xichtama a neherectvím zničí i ten zbytek pohody. To si člověk má chuť vydloubat oči vidličkou. Proč to má Brosnan zapotřebí? Asi 3krát jsem se zasmál. ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • V čase 01:02:07 je vidět, že stůl je kartonová rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Billy (Pierce Brosnan) a Lilly (Ellen Barkin) se baví o Jamesi Bondovi. Lilly říká, že se jí líbí James Bond, Billy se jí ptá, který z nich, na což Lilly odpověděla: „Pět.“ Billy odpoví: „Ten je dobrý.“ To odkazuje na skutečnost, že Pierce Brosnan byl pátým hercem, který ztvárnil postavu Jamese Bonda ve franšíze. (Johnny.ARN)
  • V úvodní scéně má Owen (Adam Devine) na sobě šortky s dlouhými ponožkami vytaženými u kolen. To má zakrýt jizvy, které má Adam Devine po zranění v dětství. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama