Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Hrdinové

Hrdinové (2006)

Seriál Hrdinové se stal fenoménem. Výborný seriál, který trhal rekordy - nejen sledovanosti (na začátku), ale i v počtu nelegálního stažení (na konci). Bohužel právě proto a pro nízký výdělek byl po čtvrté řadě seriál ukončen tím, že začala řada pátá a proto nevíme, jak to s hrdiny vlastně dopadlo. Mým nápadem by bylo natočit jeden až dva celovečeráky a prodávat je na DVD. I když pravda je, že čtvrtá řada už nebyla tak dobrá, jako ty předchozí, což možná také ubralo na sledovanosti. Zpracování je výborné, hrdinové zapadli do svých rolí výborně a v průběhu seriálu je odkrýváno propojení mezi jednotlivými hrdiny. Příběh se odehrává povětšinou v Severní Americe, kde se hrdinové včetně výborného záporáka Sylara snaží zachráni svět před nástrahami. V každé řadě je nástraha jiná avšak vždy zničující. Hrdinové vynikají nadpřirozenými schopnostmi, každý má jinou. Některí mají schopnost regeneraci, jiní umí létat, další třeba přejímat schopnosti jiných nebo se umějí zneviditelnit. Samozřejmě proti nim stojí skupina lidí, takzvaná Společnost, která se snaží hrdiny najít a izolovat je od zbytku světa. Celý příběh ve mě vyvolává myšlenku, že první "hrdina" na světě byl Mojžíš, který dokázal ovládat vodu. Moje hodnocení je 90% za seriál, 10% za roztleskávačku (Hayden Panettiere).

Chuck

Chuck (2007)

Chuck je v jednom okamžiku bezvýznamný počítačový technik v obchodě s elektronikou, který neví co s životem, žije v bytě se svou sestrou Ellie a jejím přítelem "Suprákem", když tu se z něj stane nejdůležitější objekt výzvědných služeb v USA. Bryce, jeho bývalý nejlepší přítel ze Stanfordu mu pošle databázi vládních tajemství a hlavní vládní organizace vyšlou dva své nejlepší agenty - krásnou slečnu a drsného zabijáka - aby tyto tajemství získali zpět. Problém je, že tyhle tajemství jsou uložená v Chuckovo mozku. Ten však nefunguje pouze jako uložiště, ale i čtecí zařízení. Informace, fotografie, předměty vyvolají záblesk informací s nimiž Chuck za pomoci Sáry a Caseyho zachraňuje nejen svět, ale i svou rodinu a přátele. A jak dlouho vydrží odolávat Sářině kráse? Skvělá akce propletená originálními vtípky, krásné slečny, hluk zbraní a všudypřítomné nebezpečí v centru Los Angeles. To přesně je Chuck.

V utajení

V utajení (2010)

Každý má rád jiné seriály. Já se rád dívám na ty, jejichž hlavní hrdinové jsou maníci z FBI, CIA, NSA, popř. britské MI6,ať už jsou nebo nejsou zruční. Každý tyhle seriály rád nemá, protože jich bylo už spousta. Ale já ano, protože jsem jich spoustu neviděl. Tenhle jsem si oblíbil právě kvůli Piper Perabo, avšak jak napsal Djkoma, určitě si neoblíbíte seriál, pokud se vám tato hrdinka nelíbí. Co se týče seriálu jako takového, nuda nebývá, i když jde prakticky jen o to, že Annie (P. Perabo) se dostane do problémů, chvíli se s tím bude trápit a poté se se stane zázrak v podobě pomoci od slepého agenta Auggieho (C. Gorham) a ona zachrání situaci. Moje hodnocení je 90% (berte s rezervou)

Ve službách FBI

Ve službách FBI (2009)

Hlavní aktér Neal Caffrey si odpykává trest za padělání dluhopisů a pár dní před koncem trestu uteče z vězení kvůli své přítelkyni. Nenajde jí a dopadne ho agent Peter Burke. Už podruhé. Neal mu však nabídne svou pomoc v případu se kterým si neví FBI rady. Následně je Neal pod dozorem a pomáhá FBI řešit další případy. Moje hodnocení 90%.