Reklama

Reklama

V utajení

(seriál)
  • USA Covert Affairs (více)
USA, (2010–2014), 52 h 51 min (Minutáž: 41–65 min)

Hrají:

Piper Perabo, Christopher Gorham, Kari Matchett, Peter Gallagher, Hill Harper, Anne Dudek, Sendhil Ramamurthy, Nic Bishop, Dylan Taylor, Gregory Itzin (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(75)

Mladá a šikovná Annie Walkerová (Piper Perabová), ktorá precestovala celý svet, ovláda šesť jazykov a túži po dobrodružstve, sa sa stane tajnou agentkou CIA. Do prvej akcie ju vyšlu dokonca ešte pred dokončením výcviku. No ako je známe, k úspechu nestačia len lingvistické znalosti a dokonalý vzhľad. V nefalšovaných špionážnych hrách sa však Annie dokonale osvedčí. Walkerovej šéfuje chladná a cynická Joan Campbellová, manželka riaditeľa tajných operácií CIA Arthura Cambella. Jej jediným priateľom a dôverníkom sa stane operačný technik Auggie Anderson z ústredia agentúry, ktorý pri výkone služby prišiel o zrak. (TV JOJ)

(více)

Recenze (61)

Forum. odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik WTF scén a nesmyslů nebylo ani v kobře 11 v poslední sérii. Například :Dvě holky dva dny běhaj po lese pořád padaj a schovávaj se a přitom jsou nezašpiněné a namalované. Nebo scéna kdy se potřebují schovat uvidí dům a jedné z nich se do něj nechce a ta druhá řekne - nebon já těm lidem věřím. No kurva kde jsme ?! Zbytečnost, která není v ničem nová naopak se vůbec nestydí a nemaskuje to, že snad krade náměty i z Big Bena nebi Sisky. Kurva to nechceš. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Viděl jsem kousek prvního dílu. Do sledovačky nasadili agentku a agenta. Probíhá klasické sledování podezřelé osoby. Řekli byste, že se jedná o normální téma seriálu o práci agentů. Ale já vám teď prozradím důvod, proč na seriál zásadně nekoukat, nebo právě koukat. Jedná se o dvě zásadní chyby, kterých se tvůrci dopustili. Za prvé, agentka, která má nenápadně provádět sledování, je vskutku atraktivní ženou, po které se každý otočí. Ale dobrá, to by se ještě dalo překousnout, je to prostě film a to nemusí jít přesně podle reality, kdy by agent neměl nijak na sebe upozorňovat svým atraktivním vzhledem v ulici plné "obyčejných" lidí. Horší je to s druhým agentem nasazeným na sledování podezřelého. A teď se držte - tím druhým agentem je SLEPEC! Ty vole, člověk by nevymyslel, co ty magory ještě napadne, ale nasadit slepýho do tajný FBI sledovačky... to je prostě moc. No nic, po pár dalších minutách jsem zjistil, že se nejedná o komedii, že to ti magoři myslí vážně a ne, děkuji, na to jim kašlu. Co tam mají asi dál? Na odposlechu jim tam sedí hluchý, ne? Honičky v ulicích jim obstarávají beznohý herci? No to teda. ()

Reklama

Phobia

všechny recenze uživatele

Asi je poněkud unáhlené hodnotit seriál po úvodním dílu, ale stejně to udělám, protože pravděpodobnost dalšího sledování je nízká jak liliputí prostitutka. Důvodem je v první řadě nefunkční chemie mezi mnou a hlavními hrdiny série. Tedy čerstvou agentkou CIA, jejíž barbínoidní vzhled a motivace jednání (byla opuštěna po krátkodobém vztahu, hrůůůza!) jsou mi blízké asi jako Voyager 1. Kecám, Voyager 1 je mi podstatně bližší. Další důležitou postavou je slepý agent Auggie, co má být zřejmě roztomile šarmantní, leč mne jeho skřítkovská image jaksi neoslovuje. Zápletka 1. dílu mě taky nezaujala, takže co? Takže na tenhle všední seriál bez lítosti flatuluji. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Covert Affairs je ako chameleón. V okamihu keď si myslíte, že máte presnú predstavu ako vyzerá, náhle zmení tvár a hoci je to v jadre stále Covert Affairs, len ťažko ho v prvej chvili spoznať. Spočiatku len jemne nadpriemerná oddychovka s výborne obsadeným ústredným duom, aj neskôr len oddychovka bez vyšších ambící ale pod maskou skrýva predsa len viac. Piper Perabo a Christopher Gorham sa v rolách napísaných na telo cítia ako doma, ničím výnimočné a stokrát videné zápletky postupom času dostávajú omnoho väčšie grády a seriál naplno odhaľuje svoje tromfy. Iste, stále je to len väčšinu času neškodná televízna zábava ale niekedy je to viac, akoby sa mohlo zdať. Aj záver nakoniec prišiel v tej najvhodnejšej chvíli. Hoci bol neplánovaný, nakoniec bez problémov funguje ako uzavretie päťročného snaženia scenáristov. Ten pocit, keď si na konci uvedomíte, že to aj napriek nedostatkom za to stálo, je k nezaplateniu. ()

Expertt 

všechny recenze uživatele

Neni to špatný..ale spíše jako oddechovka. Nejde o nejvěrohodnější napodobení fungování, postoje, systém,..atd. CIA, ale jen o filmové zpracování s určitými aspekty. Příběh se jako u většiny novodobích seriálů váže v jistém ohledu na minulost. Vedle hlavní dějové linie spjaté s děním v CIA se dáke seriál věnuje vztahům a postojům veřejnosti vůči agentuře (rodina, novináři, politika). ()

Galerie (552)

Zajímavosti (6)

  • Vyjma pilotního dílu jsou všechny názvy epizod první série shodné s tituly skladeb skupiny Led Zeppelin. Všechny epizody druhé série pak mají názvy shodující se s pojmenováním písní skupiny R.E.M. (prokda)
  • Na výslovnost všech šesti jazyků, které Annie (Piper Perabo) v seriálu ovládá, vždy dohlíželi rodilí mluvčí. (prokda)
  • Piper Perabo se na svou roli Annie Walker připravovala přímo v sídle CIA v Langley. (prokda)

Reklama

Reklama