Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (61)

plakát

Trainspotting (1996) 

ufff... v top50 oblíbených filmech? Mám malý dítě a nemám rád jehly...

plakát

Co jsme komu udělali? (2014) 

Pěkný film ovšem vzhledem k námětu jsem čekal něco víc. Možná je to trochu specifičtějším francouzským humorem, možná taky tím, že jsem doufal ve větší srandu. Asi to byl záměr, ale film během druhé poloviny místy až moc zvážní. Věřím, že tahle komedie bude mít skvělý ohlas ve Francii, kde jsou imigrační "starosti" na denním pořádku. Já nemůžu dát víc než 3* - neurazí, ale ani neoslní...

plakát

Rande na jednu noc (2008) 

Jak mám Ceru rád, tak tohle mi přišlo takový nijaký, ani ne moc upřímný. Prostě mě to nepřesvědčilo. Bohužel...

plakát

Železný stisk (1977) 

Už je to nějakej pátek, co jsem neviděl podobnou volovinu :)

plakát

Já, mé druhé já a Irena (2000) 

Koukam, ze mam hodne odlisnej nazor od ostatnich hodnotitelu. Ja osobne jsem se celym filmem prosmal. Sice to neni nejaka vysoka uroven humoru, ale to mi vubec nevadi:)

plakát

Osvícení (1980) 

Pro mě jedno z největších zklamání. Asi nejsem na jedné vlně s drtivou většinou hodnotitelů. Dobrá kamera a jeden hereckej výkon si vysloužily ty dvě hvězdičky. V tomhle filmu osobně nevidím nic překvapivýho a už vůbec ne mistrovskýho. Tohle šlo asi vážně úplně mimo mě...

plakát

Rok jedna (2009) 

Komedie, co vás neuhrane ale ani nezklame. Musím říct, že nejvíc jsem se nasmál na začátku a později se mi zdálo, že to trochu ztrácí dech. Ale i přesto, nelituju, že jsem si to pustil:-)

plakát

Moskevské metro (2009) 

Jenom důkaz, že v Rusku je všechno možné:-)

plakát

Avatar (2009) 

Osobně jsem nebyl zasažen kouzlem Avatara. Jednu hvězdu dávám za 3D (v IMAXu to bylo fajn:-) ) a druhou za svět. Chcete-li procenta, tak spis 49 nez 51. Pro mě spíš zklamání a přitom potenciál toho světa byl obrovský. Do první poloviny se děj dal ještě zkousnout, pak to mělo ale sestupnou tendenci. Tolik superlativů, který tu čtu si ten film skutečně nezaslouží. Holt 3D ani perfektní grafické zpracovaní dojem celkově nezachrání.

plakát

Hříšný tanec (1987) 

Občas jsem prostě snílek a není nad to se občas zasnít:-))) Přestože to příběh nepřekypuje originalitou, stále se jedná o dobrý film. A to také především díky skvělé hudbě. Škoda, že není větší škála, berte to jako 3.4999 hvězdičky.