Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Harrison Ford

To je prostě klasa a nejvíc ho mám rád s bičem a kloboukem.Tak v mém srdci zůstane navždy,že ano Hane Solo?

Alan Alda

Taky klasik,tentokrát u mě ale především seriálový.Jako Hooky žije pořád a je vlastně nesmrtelný.Vytvořil postavu a vdechl jí vlastní život a stal se tak nesmrtelným,i když toho zahrál spoustu,Hooky zůstane v našich srdcích navždy.

Shia LaBeouf

Z tohohle kluka roste opravdu velký herec a užívám si ho hlavně v Transformerech a čtvrtém Indianu Jonesovi.O nástupci Dr.Jonese není pochyb,že Stevene?

Bill Murray

Billa mám opravdu moc rád,zejména v komediální poloze.V"Krotitelích duchů"přímo exceloval,stejně jako v"Hromnicích".Myslím,že je to jeden z nejlepších improvizátorů.A o "Ztraceno v překladu"ani nemá cenu mluvit-Oscar měl být jasný.Stačí jeden jeho pohled a už jsem jasný.

Harold Ramis

Jeho Dr.Spengler je úžasný a jako scénarista a režisér je opravdu vtipný a nápaditý,takže mě vždycky pobaví a rozesměje a za to ma můj neskonalý dík.Jeho"Hromnice"patří mezi moje nejoblíbenější filmy,stejně jako"Krotitelé duchů".Taky mě moc baví jeho kreace v"Lepší už to nebude"a třeba"Zbouchnutá".Umí opravdu pobavit a rozesmát celým srdcem.

Michael J. Fox

Michaelovi stačila jedna role,aby se usadil navždy v mém srdci.Ano,Marty McFly je ukázka toho,jak si může postava obyčejého teenagera získat nehynoucí obdiv a slávu .

Tom Hanks

Tom je jasný a nezapomenutelný Forrest Gump a navždy jím zůstane.A líbí se mi v mnoha dalších rolích-třeba"Láska přes internet","Apollo 13","Terminál"a ještě třeba "Philadelphia".

Bruce Willis

Bezesporu klasik akčního žánru,takže u mě je to prostě John McClaine a poradí si v každé situaci.I když jeho komediální polohu mám taky rád.

Pierce Brosnan

U mě je to James,James Bond a prosím protřepat a nemíchat.

Jiří Kodet

Jeho role"hajzlíků"jsou opravdu nezapomenutelné,ale jeho věta"Proletáři všech zemí,polibte mi pr..."je vskutku legendární.A i kdyby nic jiného nikdy nehrál,věčnou slávu má jasnou.