Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama

Recenze (19)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Pilotní díl začíná dost tajemně až strašidelně. Což mě dost nadchlo, a přinutilo na AHS (American Horror Story) dívat i nadále. Musím přiznat že jsem v dalších dílech byl zklamán, tím že jsem myslel a očekával opravdový horor kde bude téct potoky krve mrtvola ve skříni a nějaké to strašidlo pod postelí. Ale tohle opravdu nečekejte. Zhruba čtvrtka seriálu se zaměřuje na vztahy postav, proste pro někoho nuda. Ale ve zbytku se můžete těšit na pořádné zápletky a spoustu tajemství a záhad. Jinak se mi moc za líbil AHS, tím že nemusíte vidět další série jelikož, každá série vypráví o jiném příběhu.

plakát

Očista: Volební rok (2016) 

Připravte se na Očistu nyní už po třetí a zároveň finální. Očista: Volební rok opravdu násilím a brutalitou nešetři. A to myslím že se povedlo až moc dobře. Bohužel tak ani nešetří střelivem a kulkami ze zbraní a to se po čase docela i omrzí a spíš vám přijde že koukáte na další akčňák než na horor. Co se týče děje filmu si myslím že se už i lépe nešel vymyslet a často naše hlavní hrdiny čekají spousta překážek a nepřátel. Abych to shrnul říká se že se má v nejlepším končit a Očista 3 je tím důkazem.

plakát

Triangle (2009) 

U snímku Triangle, jsem, čekal něco lepšího, než mi bylo nabídnuto z filmu. První půlka filmu byla docela zajímavá (zvlášť potopení lodi). Bohužel druhá půlka filmu, již nebyla tak záživná spíše částmi nudná a nezáživná, myslím, že u takového snímku je to velká škoda. Vraždy nebyly tak perfektní jako to, bylo v předchozím snímku Izolace režiséra Christophra Smite. Film nijak nedoporučuji spíše, vhodné při usínání. Doufám, že další snímek bude již lepší.

plakát

Obřad (2011) 

Další vymítání Ďábla? Proč ne obzvlášť kde hraje Anthony Hopkins. Občas mě mrazilo v zádech i nějaká ta lekačka byla. Dávám 80%.

plakát

Grave Encounters 2 (2012) 

Buť se mi to zdá a nebo začínají být hororové duchařiny slabší a slabší nejdříve Paranormal Activity 4 a teď Grave Encounters 2. První díl GE bylo něco nového tak i zajímavého ale dvojka už od začátku moc nezaujala. Proto dávám 50%.

plakát

Abraham Lincoln: Lovec upírů (2012) 

Film jsem dlouho odsuzoval k zatracení až do chvíle, kdy jsem se rozhodl že ho zkouknu a musím říct že tohle jsem teda nečekal. Naprosto jsem se pobavil až nadchnul opravdu jsou to povedený efekty. Jen musím podotknout že film mě z větší části připomínal film Kazatel (2011). Dávám filmu 80%.

plakát

Útes smrti (2010) 

Bohužel tento film mě dost zklamal čekal jsem něco jako Čelisti (1975), ale mezitím jsem dostal jenom partu lidí kteří se koupají a hledají pevninu (Želví ostrov), mě to nestačí proto dávám 40%.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Film nepřekvapí ani nezklame příběh ze života 50%

plakát

Okresní přebor (2010) (seriál) 

Pro mě asi jeden z nejlepších českých seriálů výborné hlášky 99%

plakát

Resident Evil: Zatracení (2012) 

Zdá se mi asi že tenhle film se stane můj oblíbený animovaný horor fantastická animace a příběh jedna báseň skvěle vytvořeno i pro ty kteří mají 3D televize rád ho zkouknu ještě jednou ve 3D 99%