Reklama

Reklama

Resident Evil: Zatracení

  • Japonsko Biohazard: Damnation (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Zvláštní americký agent Leon S. Kennedy proniká do malé východoevropské země, aby tu ověřil zvěsti, že místní vláda využívá ve válce bio-organické zbraně. Jen chvíli po překročení hranice ale dostává rozkaz k návratu zpět. Leon s odhodláním odhalit pravdu ignoruje nařízení a vstupuje do válečné zóny, aby ukončil řetězec tragédií způsobených bio-organickými zbraněmi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (168)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Na môj vkus priveľa príšer. Postupne sa z Resident Evil vytrácajú zombie a akosi sa zabúda, že predsa to bola podstata príbehu. Bohužiaľ, hra aj film sa odoberajú úplne iným smerom. Kde všetci prežívajú orgazmus v 3D a efektoch, mne sa chce grcať. Príbeh stále slabší a slabší o čom svedčia aj posledné dve časti hraného filmu. Tá štvrtá a piata časť, veď to je normálne katastrofa. Filmová séria je na tom stále horšie. Hru pomaličky ale isto zahrabávajú pod koberec. Pre mňa osobne je tento kreslený príbeh len veľmi, veľmi slabučká náplasť už tak zdecimovanej filmovej či hernej série. No, a teraz mám chrobáka v hlave, či som tie tri hviezdy nedal viacmenej z ľútosti. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

PO pvním vynikajícím dílu k nám došel díl druhý, který je lepší snad ve všech ohledech, Ať už co se týče akce, vylepšenější animace a samozřejmě děj, který je lepší a hraje také na citovou notu. Leon. S. Kennedy je nejsympatičtější postava a taky má v zásobníku plno hustých i vtipných hlášek. Můj názor ? 2x lepší než první díl a idkyž má trošku pomalejší rozjezd, na kráse filmu to neubírá, film nenudí a krásně odsejpá. Jako fanoušek her a filmu ( kromě Afterlife) 100% ()

Reklama

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Velice obstojná akční zombie jednohubka rozšiřující svět Resident Evilu. Navíc se jedná o solidní práci na poli animace a vyzuální stránky filmu, takže celkové vyznění není vůbec špatné. Esteticky to opravdu vypadá peněžitě, žádný levný shit. Akce pěkné, konec je hodně efektní. Příběhově s tím taky nemám moc problém, sice to jde jinam než hra a hraje si to na poli globálnosti, ale zázraky jsem po ději rozhodně nečekal. Tudíž zas tak neřeším. Měl jsem chuť na akčni mutárnu a tu jsme dostal. Pro mě vcelku spokojenost a hlavně je tehle film o dost zajímavější a zábavnější než Andersonův Afterlife a věřím, že i Odveta. Chudší 4*. Jen škoda, že Leonův charakter jaksi není cítit. ()

KASUGI 

všechny recenze uživatele

Stále je to pseudoplný počet, na ten opravdu bomba Resident Evil film stále čekám, nicméně několik orgasmů jsem u toho měl. Místama brutálně herní a atmosférické. A ta hudba... žádný epic soudtrack, ale ten typický resi klavír s houslema mají taky něco do sebe. Tohle umějí pouze japonci, evropan ani amík to takhle neskomponuje. I ten patos mají jiný, milejší. No, snad se někdy konečně dočkám opuštěného honosného sídla uprostřed nočního lesa a v něm přežívající hrstka S.T.A.R.S. obklopena hordou zombií, zmutovaných pavouků, hadů, psů, vran a tajuplných místností plných hádanek a skrytých mechanizmů s mysteriózním nádechem. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Príbeh na zívanie, akcia tiež. Vždy som tvrdil, že animák má neobmedzené možnosti v nápaditosti príbehu, či vizuálnych doplnkov. Laicky vzaté, môžte si nakresliť, čo len chcete a ste minimálne viazaný rozpočtom, tu vás môže brzdiť jedine CGI technológia. A myslím, že tá nieje najhoršia. Mdlé hororové scifíčko. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (8)

  • Ve filmu lze najít hned několik odkazů na původní herní sérii „Resident Evil“. V bonusové misi druhého dílu herní série se poprvé objevil obr Mr. X, který ve filmu pronásleduje Leona a Buddyho. Scéna prvního setkání Leona a Ady Wong je více než podobné jejich shledání ve 4. díle původní hry, a to včetně Leonovy závěrečné narážky na ženy. U Leona je pak možné zaznamenat, že nosí stejnou obuv jako Chris Redfield ze hry „Resident Evil 5“. (VooDoo:*)
  • Parazit Las Plagas, zde nazývaný jako Plaga, který se ve filmu objevuje, pochází ze čtvrtého a pátého dílu stejnojmenné videohry. (JackBurda)

Reklama

Reklama