Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (10)

Pán času

Pán času (2005)

Zhltl jsem všech (zatím) 6 sezón za 2 týdny, takže očividně mě tento 'seroš' hodně zaujal. Skvělé příběhy, krásná prostředí a ještě neuvěřitelnější vypravování. Co však mě nejvíc fanscinuje je, že to bolí. Zamilujete si postavy, ale každá postava má pouze určitý čas. 'Goodnight Raggedy Man'

Dexter

Dexter (2006)

Načínám první sezónu, zatím to vypadá na 4*. Bezesporu kvalitní seriál, ale né geniální, ale uvidíme, podle komentářů by se to mělo teprve pořádně rozjet. //1. SÉRIE// - Jak se začátek pomalu rozjížděl, tak to neuvěřitelně nabíralo na síle druhou polovinu. Díky nepříliš záživným seznamovacím kecům na začátku, má seriál úžasný potenciál, jak dále postavu Dextera rozjvíjet. Debra a Rita jsou taktéž charakterově bezvadné. Ice-truck Killer tomu ještě dodává pořádnou štávu. 85%. //2 SÉRIE// - Naprosto nedákžu vysvětlit ten pocit, který ve mě zanechal románek Lily a Dextera, tak něco hlubokého a nevšedního jsem naposled zaregistroval v seriálu L WORD, The. Být Dexterem, asi se okamžitě vykašlu na Ritu. Ta žena v sobě má něco tak temného, tak tajuplného a neuvěřitelně (sexuálně) exotického, až to tají dech i přes monitor. Jedna z nejlépe napsaných a zvládnutých vedlejších rolí vůbec! Dokonce mám mu za zlé, že Lilu zabil! Něco se mnou asi není v pořádku.... Samo sebou, něco to ztratilo, jde to poněkud jinou cestou než první série, ale co se mě týče, získal jsem nový rozměr závislosti. ( Shlédnuto za 3 dny. ) 100% //3 SÉRIE// O trochuslabší než dvě předchozí, obzvláště po namlsání se té druhé. Nebudu to tu rozvádět příliš. 85% // Zhlédnuto všech 7 sérií a netrpělivě čekám na 8, která bude tam poslední. Nebude to lehké loučení, protože Dextera a i ostatní postavy jsem si zamiloval, obzvláště pak Debru, kterou hraje vynikajicí Jennifer Carpanter a já pevně doufám, že za ty neuvěřitelné výkony, které s touto postavou předvádí dostane řádné ocenění. Dexter se stal nejkvalitnějším (neznamená nutně nejlepší) seriálem na pokračování, co jsem kdy viděl.

Dr. House

Dr. House (2004)

Na každý díl jsem se těšil. Skoro žádný mě nezklamal. Hugh Laurie nemá šanci se nálepky Dr. House nikdy zbavit. Geniální postava seriálového prostředí.

Domek z karet

Domek z karet (2013)

Jak to asi tak může dopadnou, když spojíte Davida Finchera a Kevina Spaceyho. Oni prostě umí. Druhá série je opět naprosto neuvěřitelná. Filmařina a propracovanost je někde úplně jinde, než ostatní seriály. 1. série - 100% 2. série - 100% 3. série - 85%

Vikingové

Vikingové (2013)

Překvapení roku/sezóny. Díl od dílu lepší, atmosféra a výprava jsou nepřekonatelné a herecké výkony taky velmi slušné. // pravděpodobně nejlepší nízkorozpočtovej seriál co jsem kdy viděl.

Chalífát

Chalífát (2020)

Fantastisk. Pár minut po zhlédnutí finálové epizody stále nemám slov. Nejlepší a hlavně nejkomplexnější seriál nejen svého žánru, ale za hodně dlouho dobu i celkově. Před Švédy smekám. 2 série není potřeba. Podle mě není šance, že by si to mohlo udržet kvalitu, ale skrytě doufám, že bude.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

První 4 série jsou neskutečná jízda a i když seriál pomalu začíná upadat a čekání na matku je až přehnané, je to moje srdcovka. Legendary Musím jednu ubrat protože to už s prvními sériemu moc společného nemá a moc mě to nebaví. Ještě že je to poslední série.

Dark

Dark (2017)

Taky jsem měl období, kdy jsem tak tápal, že jsem si říkal, že to možná nemá cenu. Vydržel jsem a vyklubal se z toho asi nejlepší seriál Netflixu.