Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (74)

plakát

Plastic (2008) 

Zajímavé téma pro krátký film. Možno shlédnout na Youtube.

plakát

Smysl pro tumor - Epizoda 1 (2024) (epizoda) 

Dobrý nápad, jak otevřít debatu o rakovině, zabili tvůrci hromadou sexu. Nevím, jestli chtějí dehonestovat lékaře nebo pacienty. Zkrátka nejsem cílová skupina, protože mě to neoslovilo. Uvidíme, jestli v dalších dílech bude více rakoviny a méně sexu a nebo obráceně.

plakát

Vyprávěj - Osvobození (2010) (epizoda) 

Vrcholem tohoto dílu je reklamace prasklé žárovky. U té jsem se náramně bavil.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Nevěřím, že něco takového existuje. Je to fakt odpad. To se nedá ani dokoukat.

plakát

Bullittův případ (1968) 

Chtěl jsem dát původně tři hvězdičky, když tedy nejsou půlky. Ale po shlédnutí té automobilové honičky centrem San Fanciska dávám o hvězdu víc. Když už pro nic jiného, tak pro těchto sedm minut stojí za to film shlédnout.

plakát

Za Seifertem na Žižkov (2016) 

Dokument nabitý informacemi. Bohužel je na něm dost znát, že se jedná o propagační materiál sešitý horkou jehlou. Za množství informací pět *, za zpracování tři *, celkem tedy čtyři hvězdy.

plakát

Věčně tvá nevěrná (2018) odpad!

Dneska jsem si chtěl k práci pustit nějakou filmovou kulisu. Něco nenáročného, ideálně blbost, abych u toho nemusel přemýšlet. To že k tomu dostanu ještě nulový děj a mizerné herecké výkony jsem nečekal. Nakonec jsem na to koukal víc, než jsem chtěl. Nechtělo se mi věřit, že i tohle se dá natočit a pustit do kin. Ve filmu jsou nejzajímavější asi závěrečné titulky.

plakát

Počasí - Top 10 (2016) (seriál) 

Zajímavé, ale pro mě moc americký dokument - zbytečné opakování, povrchní, snaží se být moc akční. Kdyby se vystříhaly zbytečné a opakující se záběry, tak má dokument maximálně dvacet minut.