Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (236)

plakát

Lída Baarová (2016) odpad!

Boha jeho, to vám byla sračka, že to svět neviděl. Tak jestli toto měla být pocta jedné z naších nejlepších hereček minulosti, tak to ani omylem. A Hitler v podání Kříže .... no řechtalo se celé kino. Jako dva příběhy v jednom: dojemné a zajímavé interview se starou Baarovou a laciná a trapná parodie na její vyprávění. Tak znechucen, jsem z kina už dlouho neodcházel.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Tak mi přišlo, že si Leonardo najmul nějaký šašky ať mu slušně zatopěj, máchali ho v ledové vodě, chrochtal si blahem v hlíně, dal si jako milovník Sushi živou syrovou rybu a pak asi i trochu vnitřností. No prostě, řekl jim, dělejte si se mnou co chcete, hlavně ať to vypadá opravdově a ať díky tomu získám konečně toho Oskárka. A kde se vzal, tu se vzal, snímek totálně, ale totálně o hovně, absolutně bez příběhu, se zázračně rychlým uzdravením a další hromadou sraček....... A Leonardo bude děkovat za Oskárka ......, ale tak nějak se zapomnělo na diváky. Pro mě obrovské zklamání. Děkuji nechci znovu vidět.

plakát

Interstellar (2014) 

Možná až moc přitažené za vlasy a složité. Celkový nápad výborný, ztvárnění perfektní, ale prostě tomu chybí dost k dokonalosti.

plakát

Ex Machina (2014) 

Velice zajímavý film, napínavý, nečitelný. I přesto, že jsem od závěru očekával větší gradaci, velmi líbilo, nenudilo, naprosto zaujalo.

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Totálně nudný, divný, složitý akčňák o hajzlbábě z Ruska. Vizuálně dokonalé, ale jinak totálně o ničem.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

ČSFD předpremiéra :-) Výborný hlášky, více akce, méně aut a koček. Chvílemi mi přišlo, že se tvůrci snažili parodovat sami sebe. Ne, že by někdo tuhle sérii mohl myslet smrtelně vážně, ale přišlo mi, že se více drželi při zemi než v posledních dvou dílech. Spousta věcí byla i vykradená z jiných filmů. Jako akce dobrá, film zábavný, ale mohlo to být o pořádný kus lepší. Těch nesmyslů tam bylo na můj vkus, i s ohledem na tento žánr/tuto sérii, až moc.....Ale Statham je nejlepší - skutečný badass.

plakát

Birdman (2014) 

Něco málo se mi na tom filmu, který se tváří jako něco cool, čímž není ani omylem, líbilo. Pořád jsem měl pocit, že to prostě musí gradovat, že se prostě něco musí stát a pořád se nic nedělo, až skončil film. A mě pak došlo, že celý film byl totálně o ničem, scénář určitě vydal tak maximálně na jeden odstavec. Jednu hvězdu dám za "bezstřihové" provedení.

plakát

John Wick (2014) 

Možná těch vražd bylo až moc a byly až moc snadné. Ale jinak na tom filmu něco bylo. Slušná řežba.