Trailery naznačovali, že by mohlo jít o drsnou jízdu plnou humoru. Výsledek? Bohužel, místy příliš nudné, strašně předvídatelné a zase tak moc vtipem to nehýří, jak slibovaly trailery. Je to škoda, ale i přesto, se u toho člověk relativně zabaví.
Příjemná komedie, u které jsem se celkem dost bavil, tedy až na poslední zvrat, který mi přišel strašně divný až trapný. Trochu mi zkazil pohled na celý film, ale i přesto dávám místo 3* čtyři, protože některé věci byly hodně povedené.
Jenom 3*, protože místy bohužel až příliš hloupé a lekací scény mě vůbec nezapadaly do celé koncepce filmu. Nehodily se mi tam. Mohlo to dopadnout mnohem lépe, potenciál to mělo velký, jenže jako bych se díval na tři filmy. První horor, druhý konverzačka a třetí akční. Dohromady to může fungovat, jenže tady to moc dobře nedopadlo a je to místy otravné. Ve výsledku se člověk aspoň zabaví.
Jedná se o nejlepší film Shawna Lewyho. Přesto se nejedná o nic světoborného, ale jenom o lehký nadprůměr. Celý film táhne svým charismatem Hugh Jackman a na Evangelinu Lilly se pěkně kouká. Jinak celkem nuda. Cenu "nejotravnější postava za rok 2011" nezískává Dakota Goyo, přestože v první půli mi lezl krkem, ve druhé jsem si na jeho postavu zvykl.
Pro mě zatím, a pravděpodobně i celkově, nejlepší film roku 2011. Naprosto skvělá záležitost, která graduje od první scény, aby vás závěr naprosto odrovnal. Je to sice místy předvídatelné, ale pořád se něco děje, tempo vás nenechá odpočinout a zápasy jsou dechberoucí. Do toho ještě výborná hudba.
Tak toto ne. Tohle není alespoň dobrý závěr této ságy. Stále jsem toho názoru, že se David Yates nehodil na post režiséra a stále jsem toho názoru, že nejlepší díl je třetí, který natočil Alfonso Cuarón, který dokázal vytvořit pořádnou atmosféru.
Ach jo a je to tu zase. Tupé dialogy. To nemohli napsat lepší scénář? A taky nemohli obsadit do hlavní ženské role herečku? Nebo aspoň nějakou sympatickou holku? Asi ne. Každá scéna s Rosie Huntington-Whiteley je utrpení a když promluví, tak ještě větší. Vůbec mi není sympatická. Naštěstí zbytek hereckého obsazení to zachraňuje. Frances McDormand, John Malkovich, Alan Tudyk a John Turturro si své role určitě užili a je to na nich vidět. Díky nim je film rozhodně snesitelnější. Jinak akce je o proti minulému dílu lepší, protože je o dost přehlednější. Chvála bohu, že Michael Bay byl přemluven pro 3D, díky kterému se musel krotit. Já film ve 3D neviděl a ani po tom netoužím.
Výborná vizuální stránka (aby ne, když to stálo tolik peněz) nezachránila děravý scénář a tupé dialogy, které sráží hodnocení na tři hvězdičky. Škoda, sice jsem se trochu bavil, ale nenaplnilo to svůj potenciál. A to ty trailery vypadaly tak skvěle.
Nemám co vytknout, protože i když třeba seriál ztratil na tempu nebo nebyl chvíli záživný, tak hned poté přišla scéna, díky které jsem na to zapomněl. A kapitán Tylor je borec největší.
Jsem fanoušek Arsenalu už řadu let, ale k tomuto dokumentu jsem se dostal až nyní a vůbec nevím proč. Výborný dokument. Jedinou vadou na kráse je mnohokrát už zmíněný český dabing.
Souhlasím s komentářem uživatele Subjektiv. Hodnotil bych výše nebýt závěru, který se vůbec nehodil do koncepce celého seriálu. Je to škoda, protože to začalo tak slibně. Sice mám rád souboje a tady jsou povedené, ale je jich příliš. Škoda, pořádných fantasy moc není.
Nějak si nemůžu pomoct, ale anime Bleach v poslední době, vlastně nejenom v poslední době, ztratil na atraktivitě (anime už nesleduju a manga už taky není co bývala). Tomuto filmu nepomohl ani příběh od autora mangy aby se dostal z obyčejného průměru. Příběh je strašně předvídatelný a ke konci jsem si přál, aby to už skončilo.
Cyrano Agency je výborná romantická komedie. Přemýšlím, jestli ji nedát plný počet hvězd a možná se pro ně časem rozhodnu, ale zatím ne, protože vadou na kráse je pro mě začátek, který na mě působil strašně křečovitě a téměř všichni herci mi byli nesympatičtí. Naštěstí jsem vydržel a zbytek filmu volně plyne, herci jakoby ožili a i přesto, že spěje k předvídatelnému konci, tak náramně baví a ani chvíli nenudí.
Jedná se jen o jednu scénu z divadelní hry, kterou neznám (příběh samozřejmě znám), takže hodnocení se vztahuje jen k obdivu na kvalitu materiálu a doby jeho pořízení.
Měl jsem obavy a i trailery nepůsobili moc dobře, ale Kenneth Branagh to zvládl a podařilo se mu natočit hodně dobrý film. Herecké obsazení skvělé, ale nad všemi vyčnívá Chris Hemsworth. Těším se na další díl, snad ho bude režírovat někdo rozumný a čím dál tím více na Avengers.
Příjemný béčkový film, bohužel nic víc. Místy totiž až příliš komické (to asi nebyl záměr tvůrců), místy nepřehledné a místy nudné a strašně předvídatelné. Největšími klady filmu jsou Paul Giamatti a Brian Cox, kteří si své role vyloženě užívájí. James Purefoy ve filmu Solomon Kane válel, ale tady jako by ztratil šťávu. Dále jsem rád, že ve filmu je krev, protože ta mi chyběla například v The Eagle, který byl o třídu lepší.
Po prvním zhlédnutí přemýšlím, kolik hvězdiček dát a rozhoduji se mezi čtyřmi a pěti. Zatím se přikláním ke 4*. Jakmile se podívám znova, tak moje hodnocení může být vyšší a komentář doplním.
Kdyby správci osudu skutečně existovali, chtěl bych potkat toho, který by mě měl na starost. Dlouho bych si s ním povídal a nakonec bych mu možná i vrazil, pokud by mi nevysvětlil spoustu věcí. Teď k filmu. Film výborně utíká, má šťávu a vůbec mě nenudil. Užíval jsem si každou jeho scénu a herecké výkony byly naprosto vynikající. Škoda jen toho předvídatelného konce. Je to jeho jediná vada na kráse.
Tak takový film tady dlouho nebyl. Akční jízda, která ani chvíli nenudí. Aby si to člověk celé užil, tak musí vypnout mozek a nepřemýšlet nad realističností, protože se tam moc nevyskytuje. A Justin Lin to moc dobře ví a vše vypadá, že je to bráno s velkou nadsázkou. Doufám, že Justin Lin bude režírovat nového Terminátora, protože tady naprosto přesvědčil, že akci prostě umí. Přimhouřil jsem oči a dávám plné hodnocení.
Nejslabší Naruto film vůbec. Nápad dobrý, Naruto se vrátí v čase a potká tam pár starých známých z Konohy. Jenže to provedení a už naprosto otřepané dialogy byly hrůza. U minulého filmu, který měl narozdíl od The Lost Tower šťávu a napětí, mi to moc nevadilo, jenže teď už jsem tím přesycen. Potencionál to mělo velký, jenže ve výsledku úplné zklamání, protože díky traileru jsem se těšil. [malý spoiler] A ten závěr? Mno, člověk si už zvykne, že v každým Naruto filmu přijde nový Rasengan, ale tento byl nejhorší ze všech. [/malý spoiler]
Hodnocení se zatím vztahuje k prvnímu dílu a doufám, že se s přibývajícími díly zvedne. Pilot je hodně povedený a drží se pěkně knihy, jenže ještě mi tam k tomu něco chybí. Doufám, že to s dalšími díly přijde.
Hodnocení se vztahuje k prvním dvěma sériím. Po nich jsem to přestal sledovat. Možná se k tomu časem vrátím, ale v nejbližší době na to nebude čas a ani nálada.
Hlas ČeskoSlovenska (TV pořad) (2012)
odpad!Tak toto ne. Dlouho jsem se rozmýšlel, jestli dát alespoň jednu *, jenže po těch slovech, co z některých padaly (dokonce převažovali někteří soutěžící) a otřesném celkovém dojmu ze show, jsem se rozhodl pro takové hodnocení. Originál jsem neviděl a ani nehodlám, tím pádem nemůžu porovnávat.
Ronal Barbaren (2011)
Tři mušketýři (2011)
odpad!Čekal jsem odlehčenou zábavu, ale dostal jsem tupou slátaninu. Herecké obsazení, tedy až na pár výjimek, nesympatické, soundtrack si rozhodně nikdy nepustím, protože se mi hudba vůbec nelíbila a připomínala mi Sherlocka a Piráty (nedivil bych se, kdyby autor jen vykrádal motivy), dialogy dle očekávání tupé, žádná atmosféra a napětí, spousta infantilního humoru (začínám na něj být u některých filmů alergický, ale dokážu ho zkousnout a možná se někdy i usmát, pokud je dobře natočen a podán), ale co me zklamalo nejvíce, tak jsou akční scény. Ty jsou ještě tupější jak dialogy a postrádají logiku a šťávu. Naprosto zbytečný film.
Kopačky (2008)
Svítání (2009)
Ocelová pěst (2011)
Hustej nářez (TV pořad) (2009)
odpad!Tak tohle ne. Tímto Prima Cool šlápla hodně vedle. Tvůrci a "moderátoři" nemají soudnost. Toto by se mělo zatrhnout.
Warrior (2011)
Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
Transformers 3 (2011)
Green Lantern (2011)
Black Lagoon: The Second Barrage (TV seriál) (2006)
Můj komentář si můžete přečíst zde .Shrnul jsem tam obě série.
Musekinin kanchō Tylor (TV seriál) (1993)
Arsénova jedenáctka (2007)
Ano, šéfe! (TV pořad) (2009)
Čím více epizod vidím, tím se moje hodnocení zvedá. Ze začátku jsem dal dvě hvězdičky a dostal jsem se už na čtyři. Čím dál tím více mě to baví. EDIT: Tak a už jsem na plném počtu hvězd. Nemůžu se dočkat nového dílu a dokonce jsem si i dva, možná tři díly pustil po druhé. Další můžou následovat, není nic vyloučené, protože i druhé zhlédnutí mi něco dalo.
Utawarerumono (TV seriál) (2006)
Gekijōban Bleach: Jigoku-hen (2010)
Shirano; Yeonaejojakdan (2010)
Cyrano de Bergerac (1900)
Thor (2011)
Pokémon Apokélypse (2010)
Skvělá fan parodie na pokémony. Kdyby se z toho udělal celovečerák, mohlo by to dopadnout zajímavě a chtěl bych to vidět. http://www.youtube.com/watch?v=sDX1m0Y2Vkg
Ironclad (2011)
Wipeout - Souboj národů (TV pořad) (2011)
odpad!Viděl jsem jeden díl a mé hodnocení se vztahuje k němu. Nikdy jsem neviděl původní pořad, tak nemůžu porovnávat, ale toto je absolutní nuda, střihy a zpomalovačky jsou jenom na škodu. A ty komentáře a rozhovory, škoda slov. Hrůza.
X-Men: První třída (2011)
Správci osudu (2011)
Orel Deváté legie (2011)
Padlo mi to přesně do nálady, tak mi vůbec nevadili jeho nedostatky. Například absence krve a občas nudné a nezáživné scény.
Rychle a zběsile 5 (2011)
Gekijōban Naruto: Shippūden - The Lost Tower (2010)
Hra o trůny (TV seriál) (2011)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál) (2005)