Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oblíbení baviči Michal Suchánek a Richard Genzer přicházejí se zbrusu novou talkshow 21. století! S klasickým modelem zábavného pořadu tohoto typu má TGM společné snad jen to, že si Michal s Richardem vždy pozvou dva nebo tři hosty, mezi nimiž budou jak osobnosti známé, tak i neznámé, ale přesto něčím výjimečné. Tím ale jakákoli podobnost končí. Moderátoři vám hosty představí v úplně jiném světle, než byste čekali, a odhalí vám jejich nečekané stránky osobnosti.
Do průběhu show bude také často zasahovat režisér, který se může kdykoliv objevit na velkoformátové obrazovce. A tím nebude nikdo jiný než Ondřej Sokol. Nebude chybět ani krátká improvizovaná scénka ze života pozvaného hosta, kterého Michal a Richard často donutí hrát společně s nimi. A každý díl zakončí překvapivý bonus... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (87)

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Talk-show, ve které host neřekne nic, zatímco dva "moderátoři" nezavřou hubu a maskují vlastní neschopnost vést vtipný a informativní rozhovor s hostem tím, že žvatlají jakékoliv nesouvislá a nevtipná hovna, která je zrovna napadnou. Když už i jim dojde zásoba slovní stolice a ztratí nit, o slovo se přihlásí "režisér", který převezme štafetu trapnosti a pokračuje v podobném duchu do konce "rozhovoru". Host tou dobou jen křečovitě sedí, blbě čumí a se sebezapřením se směje spolu s podplaceným a dementním publikem. Ve výsledku tedy řekne: "Dobrý den." a "Nahledanou." a jde zpět do prdele. Genzer se Suchánkem se zde opět neprokrytě a nechutně propagují jako v jejich předešlé pseudotalk-show na Nově, místo aby dělali svojí práci a hosta se alespoň na něco zeptali, natož aby byli vtipní. Vzhledem k jejich neskutečnému diletantství, by zřejmě neudělali kvalitní rozhovor s vůbec nikým, ať by byl host sebezajímavější. Absolutní žumpa pro zkrachovalce, ať na straně diváků, tak hlavně tvůrců. 0% ()

p.i.t.b.u.l odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud má být první díl ten, který nám naznačí jakou cestou se tento pořad vydá, tak doufám, že za chvíli dojde na konec cesty a skončí, protože tohle bylo jedním slovem trapné. Opravdu si myslíte, že když se oblečete do plavek tak to bude super? Klaus byl vtipnější než oba dohromady a celá debata nedávala ani smysl. Děs a hrůza. ()

Reklama

jirin_cz 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že tam měli často docela známé a povedené hosty, až jse mbyl překvapen... Ale velký problém vidím v tom, že je to spíše exhibice moderátorů než se něco zajímavého dozvědět. Úplně nesmyslné vstupy Ondřeje Sokola... Trenažér na lyžích další z nesmyslů a o té rádoby vtipné soutěži na konci ani nemluvě. Takže v podstatě ty tři hvězdy jdou za dobrý výběr hostů, škoda, že s nimi není nijak lépe naloženo... ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Hodně záleží na hostech. Někteří jsou na stejné vlně jako Suchánek s Genzerem a to se potom koná zábava. Bohužel během několika odvysílaných dílů si pánové pozvali i dost hostů, se kterými si neměli co říci, takže se třeba ani žádný pořádný rozhovor nekonal a Suchoš s Geňou si tak hostovu chvíli prostě ukradli pro svoje výstupy. Suchánka i Genzera mám rád, ale zvolený formát této talk-show není úplně to pravé ořechové. ()

Bonaparte. 

všechny recenze uživatele

Undergroundovej Mr. GS převlečenej do prvotřídního kabátku. Hodnotit po prvním dílu, tak je to kolem 1*. Lezení do zadku Klausovi, který byl vtipnější než moderátorská dvojice a sympatické beachvolejbalistky, které v podstatě nedostali žádný prostor, nuda nuda šeď šeď. Vrchol a zlatý hřeb tohoto dílu měla být promenáda moderátrů v plavkách. Já nevím kolik lidí tohle rozesmálo?! Snad se vypaří nervozita a snaha za každou cenu být vtipný v dalších dílech. Pro srovnání upadající Show Krause https://www.youtube.com/watch?v=4YU5NUIGdis, která je i tak o několik levlů dále. ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama