Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (618)

plakát

Hunger Games: Vražedná pomsta (2013) 

Necelou první polovinu filmu jsem se místy vysloveně nudil a říkal jsem si, kde je to pokrok, který měl přijít s výměnou režiséra a přidáním kvalitních herců. Bylo to stejné jako první díl, jenže pak to přišlo a film se naprosto změnil. Nudný a nezáživný první díl zapomenut a jsem zvědavý s čím Francis Lawrence přijde příště. Měl jsem mu za zlé, že se upsal této sérii, protože jeho předchozí filmy jsou výborné. První díl byl za hodně slabé 3* a tady mohu s klidným svědomím říci, že na ty 4* dosáhl.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Po 20 minutách jsem to vypnul, protože jsem se šíleně nudil. Nehodnotím.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Po všem, co jsem o tomto filmu slyšel, jsem se těšil, že se na plátně odehraje parádní psychologické drama, že film zobrazí duši nymfomanky, vtáhne a nepustí. Čekal jsem něco na způsob Requiem fo a Dream a ono nic. Film nudí, nepřekvapuje a nešokuje. A jak už napsal Enšpígl, také jsem měl na začátku chuť odejít.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Je zde vidět posun k lepšímu oproti prvnímu dílu. Jestli i nadále bude vzestupná tendence, tak třetí díl bude výborný. Bohužel i tady je spousta zbytečných natahování, které kazí zážitek.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Nehodnotím zde konec třetí a celou čtvrtou sérii. Neviděl jsem je a ani to neplánuju. Ostatní série jsou ale výtečné.

plakát

Jeonseolui joomeok (2013) 

Warrior na korejský způsob? Ano a výborně se na to dívá. Sice to není tak strhující jako Warrior, ale souboje mají stejnou šťávu a náboj. Když se k tomu připočte dobrý soundtrack, tak krásné 4*.

plakát

Debilní kecy (2012) (seriál) 

U těch co jsem viděl a nebylo jich moc, jsem se možná párkrát pousmál. Proto ta jedna hvězda. Není to zábava pro mě a jde to zcela mimo mě.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 

Buď nastal mírný pokrok oproti prvnímu dílu, anebo jsem byl příliš unaven při sledování. Je to sice naprosto předvídatelné a s nesympatickými herci, ale dá se na to koukat, když člověk nechce přemýšlet a jenom vypnout.

plakát

Já, padouch 2 (2013) 

Jediným kladem celého filmu jsou minioni. Zbytek naprostá nuda.