Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (15)

plakát

Mumie (2017) odpad!

No ty krávo. Co může bejt debilnější než bezduchej akčňák s Cruťákem? Bezduchej akčňák s Cruťákem a mumiema. Začlo to jako klasický klišé: komicky malá skupina najde uplně náhodou mrtvolu, kterou z hecu oživěj, aby se jí mohli po zbytek filmu snažit zase pohřbít. Až doposud to bylo dokonce na jednu hvězdu - 100x ohranej příběh natočenej na nový železo si to snad i zaslouží.Pak se ale Cruťák stal egyptskym bohem smrti jenom proto, aby se vydal hledat homeopatika na jeho nový maniodepresivní stavy. No, tak mu držme palce, aby v dalším díle našel uprostřed tý pouště aspoň snítku meduňky, heřmánku nebo mateřídoušky. A až se tak stane, dostane ode mě za odměnu odpad! -1.

plakát

Dcera čarodějky (2015) 

Klasická severská pohádka. Kvalitně natočené, pěkně zahrané, typicky syrové. Kladným postavám jsem fandil, což se často nestává. O jednu hvězdu jsem musel ale ubrat za příliš vyumělkovaného krále dobráka, který od seveřanů nepochytil ani drsný zjev, ani drsné chování. Byl to prostě Vomáčka, který je dobrotivý až za hrob. Budu doufat, že v dalších dílech chlapec trochu přitvrdí.

plakát

Terkel má problém (2004) 

Naprosto skvělá oddechovka. Se South Parkem to nemá absolutně nic společnýho (nechápu proč to lidi srovnávaj-jakože vulgární animák=parodie na SP?? WTF). Dásnká "pohádka" o starostech školáka proložená dobrejma hláškama, Dabing je přirozený a sedí, stejně jako nevšední humor. A paní Pampeliška Vyhulstromová? Prostě good

plakát

Underworld (2003) 

Nechápu, proč se zrovna tenhle film nelíbí. Je to poprvé, co upíři nevypadají jako lepráčci a vlkodlaci jako nevyholené přirození Tarzanovi milenky. Má to spád i zajímavou zápletku a nejzlejší upír budí respekt i v divácích. Podle mě, brilantně zahráno Bille :)

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) odpad!

Vygooglete si jakýkoliv film, kde se řekne slovo čarodejnice a máte to samý v bledě modrym. Film tak extrémně neoriginální, že aby ste si ho nespletli se zbytkem podobných zvratků, hlavního headhuntra musí hrát někdo, kdo tam bude jak pěst na oko. Tradá...Vin Diesel! Jako tvrďák v automobilovym gangu nebo jako marťan v Riddickovi byl cool, ale sem se jeho nebezpečný "like a boss" pohled nehodil. Na druhou stranu, nic tim nezkazil. Tenhle copy -> paste movie beztak nemohl nudit víc. Škoda jen, že se do takový blbosti nechal ukecat i Michael Caine :( Hvězdu neni za co dát, takže odpad.

plakát

Ještě rychlejší a zběsilejší (2015) 

Jako jo, pokud je vám 15 a baví vás silvestry na nově, tak se budete válet smíchy. Jinak celkem nudý a často trapný. 1 hvězda za parodii na Dwayna Johnsona za jeho téměř autentický kukuč a pohyby hlavou, který mě aspoň jednou za film rozesmály. Jinak je to odpad :(

plakát

Revival (2013) 

Celkem rozporuplný pocity po omylem zhlédnutém filmu. Ač to má být komedie, celkově se atmosféra nese spíš v depresivním duchu prokládaném cynickými vtípky o umírání. Nutno ovšem podotknout, že tenhle výtvor je za poslední dobu jeden z těch povedenějších z dílny české kinematografie a tak, i když jsem původně přemýšlel nad bezduchým sledováním reklam na prací prášek, jsem rád, že jsem dal přednost Revivalu a posléze mohl dát úctyhodné 4 hvězdy. P.S. Páreček Bydžovská+Krobot jsou ve filmu libovej páreček pošuků, zahranej naprosto brilantně :)

plakát

Godzilla (2014) odpad!

Tak tenle film budu rozdejchavat jeste hodne dlouho. Absurdni ztvarneni godzilly jako good guye bojujiciho za demenci lidstva proti monstrum,ktery se rozhodli zalozit na nasi jadernym odpadem zasrany planete novou kolonii. Chudak Ken Watanabe si musel nainstalovat na svuj xicht vyraz "proboha co se deje" a s nim vysirat divaky uz od zacatku filmu az do uplneho konce. Nechybi ani vysportovanej tricatnik,kterej je jak jinak jedinym expertem na vsechno sveho druhu zachranujici chudaky hloupe obyvatele pred hrozbou jaderneho vybuchu,kterej mel bejt paradoxne jejich spasou. Chtel bych dat hvezdu aspon za vizualizaci godzilly,ktera konecne vypada jako ta origos od jablek, ale jelikoz je to to jediny pozitivni na cely tydle parodii, z odpadu se to nevyhrabe...

plakát

Tekken 2: Kazuya's Revenge (2014) 

Eh, co na to říct. Příběh je zmatenej, pokud tam teda vůbec nějakej je. Možná sem neměl tu správnou hladinku LSD, možná že to jevážně o ničem. Hlavní hero je po celou dobu víc v chillu, jak já, a to mě neunesl gang pošahanejch magorů. Svuj pokerface si drží po celou dobu tohodle audiovizuálního čehosi, aniž by třeba zjišťoval, proč ho unesli, kdo ho unesl či kdo je vlastně on sám. Pokud pudete během filmu koukat na reklamy na nově, o nic nepřijdete. Jedna hvězda za pár pěknejch bitek.

plakát

Hercules (2014) 

Jestli jdete na epickou výpravu za Herkulovým dobrodružstvím, tak se raději tomuhle filmu vyhněte. Oči jásají prvních 10 minut z hustýho dobrodružství plnejch nadpřirozenejch bytostí. Ano prvních 10 minut...Zbytek toho zbytečnýho filmu se jenom vysvětlí, že žádný kentauři, ani mágové ani podobný filmový taháky nejsou a že vás vážně budou nudit uplně obyčejnou válkou jednoho pošuka s druhym. Možná kdyby se to nejmenovalo Herkules, ale to je jenom kdyby...